Lifestyle

4 istine koje mu trebaš servirati na početku veze

Autor: Žene.ba
4 istine koje mu trebaš servirati na početku veze

Oni stariji i mudriji znaju kako istina uvijek pronađe put i ispliva na vidjelo. Znaju i kako je iskrenost stvarno vrlo bitna za vezu. Ne želite se dovesti u situaciju gdje ste svako malo u grču strahujući hoće li on saznati nešto o vama i kako će reagirati, niti želite razbijati glavu pokušavajući se sjetiti svih lažnih detalja koje ste mu rekli. Želite li što više sreće vašoj vezi, servirajte ove teme čim budete spremni. Ne morate odmah čim ga upoznate, ali nemojte nepotrebno odgađati!

S vremena na vrijeme trebam biti potpuno sama i imati samo svoj mir. Normalno je da vam se dogodi loš dan kad želite ostati kod kuće i dobro se isplakati. Tada ćete vjerojatno izbjegavati dragoga. Umjesto toga, budite s njim jer je važno da vidi da niste 24 sata dnevno savršene volje i nasmijani od uha do uha. Pozovite ga da zajedno prebrodite malu krizu, ali nemojte to raditi prečesto.

Prevarila sam svog bivšeg dečka. Kad jednom kažete "volim te", trebali biste se osjećati ok za razgovor o dugoročnim očekivanjima za vezu. Nemojte se bojati razgovora o pogreškama iz prošlosti jer su one dio vas i iz njih ste mnogo naučili. Budite iskreni oko stvari koje želite. Ako se bojite veze, a on već planira troje djece, bolje je otkriti sve što vas muči prije nego što netko bude povrijeđen.

Ne volim mnoge stvari koje ti voliš. Budite iskreni ako vas nimalo ne zanimaju stvari kojima se bavi. Nogomet ili njegov novi mountain bicikl su dobar primjer. Time ćete smanjiti štetu u budućnosti i nije to isto kao da ste mu rekli da vam se on ne sviđa. Jednostavno nemate isti ukus u nekim stvarima i iste interese kad je o hobijima riječ.

Po prirodi sam ljubomorna osoba. Ako ga na zabavan način s puno smijeha pitate je li ove sedmice vidio svoju najbolju prijateljicu, bit će osjetljiviji na poruku koju ste poslali. Pitajte ga isto na ozbiljan način, od srca, i bit će manje nervozan.

Cosmopolitan.hr