Lifestyle

7 krasnih detalja u pastelnim bojama za nježan i smirujući štih doma

Autor: Žene.ba
7 krasnih detalja u pastelnim bojama za nježan i smirujući štih doma

Pastelne boje djeluju baš nekako umirujuće, delikatno, elegantno, a našem domu daju neodoljivi retroštih koji nas uvijek podsjeća na sigurnost i toplinu kakvom bi svaki dom trebao zračiti. Kako bi i vaš stan ili kuća još više imali ambijent utočišta kojemu se svaki dan iznova s radošću vraćate, možete ih dekorirati s detaljima najnježnijih pastelnih boja.

Ukrasni jastučić u pastelnozelenoj boji ukrašen volanom bit će krasan dodatak na naslonjaču u dnevnoj sobiili na krevetu u spavaćoj sobi. U vazi decentne pastelnoružičaste nijanse čak i ne morate držati cvijeće da bi izgledala lijepo i efektno – već sama po sebi bit će ukras na stolu ili polici.

Malo tropskog ugođaja kupaonici će dati pastelnozelena posudica za sapun u obliku ananasa, a volite li više klasiku, izabrati možete posudu za tekući sapun u pastelnoplavoj boji.

U trgovinama smo pronašli sedam detalja u pastelnim bojama prikladnih svakom stilu uređenja. Koje smo proizvode izdvojili, pogledajte u fotogaleriji, a na istom mjestu pronađite i inspiraciju za uređenje doma s detaljima u pastelnim nijansama.

Zadovoljna.hr