Lifestyle

7 znakova da vam je veza krenula nizbrdo

Autor: Žene.ba
7 znakova da vam je veza krenula nizbrdo

Možda je u pozadini ovakvog ponašanja nešto drugo, a možda mu je dosta vas i vaše veze...

Započinje svađe bez konkretnog povoda. Ali evo grube istine: zapravo se radi o tome da vas podsvjesno želi svađanjem istjerati iz veze i zapravo se nada da će vas svađe otjerati.

Sve ste manje dio njegovih planova. Prije ste se stalno družili i svugdje išli zajedno, a sada stalno odgađa, otkazuje, preskače i pronalazi kojekakve razloge samo da vas ne bi vidio. To (možda) znači da zapravo odgađa susrete s vama kako bi skupio hrabrosti da prekine vezu.

Sve češće komunicira s drugim ženama. “Prijateljicama” ili “bivšim curama” ili pak “curama koje su zatreskane u njega”. To znate po tome što iz njegovog stava vi shvaćate da je on već s nekim razgovarao o nekom problemu. Možda se radi o “novoj kolegici na poslu” ili o “bivšoj curi” koja mu se odjednom odlučila javiti na Messengeru. Ako se to počinje događati, možda već, koliko god to grozno zvučalo, priprema teren za period nakon što prekine s vama.

Konstantno spominje probleme u vezi. Kao da vam nešto želi reći, nešto što mu smeta, a ne želi to izreći direktno, pa priča “općenito”. U svakom slučaju, stvari koje prije nisu bile problem, kao na primjer vaše prijateljice, razlika u godinama, izlasci, ukusi u hrani, odjednom to sve postaje problem i odjednom su to stvari na kojima morate “raditi”.

Sve vam se rjeđe povjerava. I desi se ono neočekivano: bio je na razgovoru za novi posao, a vi to niste čuli od njega nego od njegovog najboljeg frenda.

Sve ga više živcirate. To može značiti da mu se nakupljaju negativni osjećaji, i najvjerojatnije razmišlja o prekidu. Za njega su to zbunjujuća vremena, ali ako tako stvari stoje, prema vama se zapravo ponaša krajnje nepravedno.

Sve je manje istinski sretan u vašem društvu. Kad je s vama, više se ne šali. Nije mu smiješno kada ga počnete škakljati i bacati se po njemu u nadi da ćete ga malo oraspoložiti. I djeluje kao da nije prisutan. (Stalno prčka po mobitelu i gleda mailove). Štogod da je posrijedi, čini se da se radi o osobi koja je već donijela veliku odluku, ali vam se još ne usudi reći.
Cosmopolitan.hr