Lifestyle

Draga, pogledaj ispod kauča: 3 dobra savjeta s interneta o tome kako usrećiti žene

Autor: Žene.ba
Draga, pogledaj ispod kauča: 3 dobra savjeta s interneta o tome kako usrećiti žene

1. OSTAVI NAPOJNICU ŽENINOJ FRIZERKI
Znam tipa koji daje ženinoj frizerki napojnicu od 40 kuna. Zauzvrat svaki put kad njegova žena ode kod frizerke dobije poziv s kratkim opisom što joj je napravljeno. Kada žena dođe kući, on kaže: 'Draga, jesi li bila kod frizera? Kosa ti izgleda kraće i prekrasno.' Svi sretni i zadovoljni, otkrio je korisnik pod nadimkom malevolent_nuthatch.

2. SAKRIJ ČOKOLADU U STANU
Sakrij čokoladu u kući na neočekivanim mjestima. Kada tvoja djevojka ili supruga uđe u PMS, postane razdražljiva, nervozna i nazove te na posao da se požali na svoje loše stanje, reci joj da pogleda iza biljke, ispod kauča itd... Trenutačna utjeha. Na ovaj način pokazuješ da ti je stalo i da želiš spriječiti probleme prije nego što se pojave, dao je savjet korisnik Reddita s nadimkom danudey.

3. AKO SI ZABORAVAN, OKRENI SE TEHNOLOGIJI
Moja zaručnica uvijek se naljuti ako ostanem duže na poslu, a to joj ne javim. Često zaboravim, a ona mi ne želi prva poslati poruku. Ovo se počelo pretvarati u pravi problem. Onda sam otkrio aplikaciju Llama za moj android.

Namjestio sam aplikaciju tako da joj pošalje automatsku poruku oko 18:40 sati (obično izlazim s posla u 18:15) ako sam još uvijek spojen na Wi-Fi na poslu. Automatska poruka glasi Večeras ću raditi do kasno.
Zaručnica je vrlo zadovoljna u posljednje vrijeme mojim porukama, a najbolja stvar je što uopće ne moram ništa pamtiti. Hvala, tehnologijo, istaknuo je korisnik Reddita po imenu sacwtd.

Zadovoljna.hr