Lifestyle

Adele se srušila od bolova tokom nastupa: Podigli su me s poda

Autor: Žene.ba
Adele se srušila od bolova tokom nastupa: Podigli su me s poda

Pjevačica Adele (35) srušila se iza pozornice tokom nastupa u Las Vegasu zbog napada išijasa, piše The Sun.

Adele je navodno nakon događaja svojim obožavaocima na pozornici rekla da je član njezinog produkcijskog tima otkrio da se ona ne može pomaknuti dok je ležala na podu nakon što je imala napad.

"Podigli su me s poda" rekla je Adele.

Inače, Adele je ranije ove godine opisala svoju hroničnu bol u leđima tokom još jednog nastupa u Las Vegasu dok je šepala po pozornici. Bila je prisiljena sjesti tokom svog nastupa Weekends With Adele u Colosseumu.

"Sjest ću i odmoriti svoj išijas", rekla je. Zbog te bolesti bolovi se šire od donjeg dijela tijela kroz bokove i stražnjicu u noge.

Prije toga je isto tako otvorila dušu pred brojnom publikom i progovorila o mentalnom zdravlju. Kako je otkrila, ponovno razgovora s terapeutom nakon razvoda od bivšeg supruga Simona Koneckog 2019. godine.

"Ponovo sam krenula na terapiju jer nekoliko godina nisam išla. Morala sam početi. Ranije, kada sam prolazila kroz razvod, išla sam na pet terapija dnevno. Ali prestala sam se smatrati odgovornom za vlastito ponašanje i stvari koje sam rekla", rekla je Adele te priznala kako joj je terapija potrebna kako bi dala najbolje od sebe u idućim nastupima. Dodala je i kako namjerava raditi na sebi iz sedmice u sedmicu, prenosi Index.

"Moja terapija ove sedmice bila je stvarno zanimljiva. Bila je upravo o ovim mojim koncertima. Uvijek postanem tako emotivna. Volim stvarati muziku, ali postoji nešto u nastupu uživo što me zapravo užasava i ispunjava strahom", rekla je pjevačica.

Žene.ba