Lifestyle

Adriana Lima priznala da se bori s viškom kilograma nakon porođaja

Autor: Žene.ba
Adriana Lima priznala da se bori s viškom kilograma nakon porođaja

Adriana Lima u razgovoru za People progovorila je o svojoj borbi s viškom kilograma nakon porođaja te otkrila da svaki dan donosi novu bitku.

Brazilska manekenka za People je govorila povodom ponovnog angažmana za Victoria's Secret, a ova 41-godišnjakinja u intervjuu se osvrnula i na kritike na svoj izgled te postporođajni izgled.

Lima se porodila u augustu, kada je dobila sina Cyana, a kaže da se zbog sporog gubitka viška kilograma svaki dan podsjeća da prihvati svoje tijelo i ono što jeste.

"To je sada prelazno tijelo jer sam rodila bebu. Dakle, upravo ste stvorili život. To je tako veliki blagoslov. Svako tijelo ima drugačiju reakciju tokom trudnoće i nakon trudnoće", pojasnila je.

View this post on Instagram

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

"Dakle, morate vježbati svaki dan, vježbati prihvatanje promjena, a ja se borim svaki dan", priznala je.Kaže da "tu i tamo postane nesigurna" te da se svakog dana mora podsjećati da je čovjek.

"Onda svaki dan učim nove stvari. I s godinama vaše tijelo drugačije reaguje, ali u redu je. Učim", dodaje.

Pored sina Cyana, kojeg je dobila s dečkom Andreom Lemmersom, manekenka ima i dvije kćerke Siennu (9) i Valentinu (12), koje je dobila zajedno s bivšim suprugom srbijanskim košarkašem Markom Jarićem.

Žene.ba