Lifestyle

Badrić ranije rekla da su žene u 50-ima jednom nogom u grobu, sad 'promijenila ploču'

Autor: Žene.ba
Badrić ranije rekla da su žene u 50-ima jednom nogom u grobu, sad 'promijenila ploču'

Pjevačica Nina Badrić (51) nedavno je održala koncert pred beogradskom publikom, a u intervjuu za Kurir otkrila je kako se osjeća u 50-im godinama i čime bi se bavila da nije na estradi.

"Mogla bih svašta raditi. I da kopam krumpir i da budem poljoprivrednica, mogla bih biti sve. Ja sam osoba koja je dosta vrijedna i idu mi od ruke i obični kućni poslovi", poručila je ona.

"Svi misle da mi živimo neki ekstra život, ali na početku i na kraju dana ja sam obična žena kao i svi. Meni muzika nije posao, već ozdravljenje", dodala je.

Ranije izjavila da su "žene u 50-ima jednom nogom u grobu". Kaže da sad ne misli tako.

"Ne znam što bih rekla. Mladost-ludost", rekla je pa nastavila:

"Mlad čovjek svašta blebne pa sam tako i ja blebnula masu gluposti za koje sam, kada sam ih kasnije pročitala, pomislila: 'Što ti je bilo s glavom kada si takve stvari izjavljivala?"

Kaže da su najdivnije žene koje poznaje upravo u 40-ima i 50-ima i da one donose mir. Za sebe je navela da više nije klinka koja se bori za svoju poziciju, prenosi Index.hr.

"Sada sam u godinama kada mogu sebi odabrati tempo života kakav želim i to je ono najljepše. Jednostavno, samo mi je cilj da živim miran život i to je sve", zaključila je Badrić.

Žene.ba