Lifestyle

Biraj šareno, biraj Juicy Fruits i osvoji super poklone!

Autor: Žene.ba

Juicy Fruits sokovi od nedavno su još šareniji i razigraniji i to sve zahvaljujući novom dizajnu etikete, novim cool bocama i šarenim čepovima koji ocrtavaju veseli karakter svakog pojedinog Juicy Fruits voćnog soka.

Uz osvježavajuće limunade, crvene Juicy Fruits okuse naranče - jabuke, multivitamina, zelene jabuke, naranče-nektarine i narančade stižu i dva nova okusa Juicy Fruits trešnja i Juicy Fruits crni ribiz-aronija. Svi ljubitelji bobičastog voća dobit će svoje nove Juicy Fruits favorite uz koje će im svaki dan biti veseliji i pun voćne eksplozije.

A kako bi vam još dodatno „zašarenili“ nadolazeće dane, uskoro kreću zabavne nagradne igre na portalima u kojima ćemo zajedno birati najbolji šareni outfit inspiriran bojama Juicy Fruits sokova, zatim slagati „Šarenu top listu“ vaših omiljenih pjesama koje su inspirirane bojama i pogađati okuse Juicy Fruits sokova. Pripremili smo i bogati fond nagrada – poklon bonovi popularnih street style brandova Zara, Pull&Bear, Bersha, Stardivarius za sve modne znalce uz naravno velike količine Juicy Fruits sokova!", kažu iz Juicy Fruits-a. "Igrajte se s nama, uživajte u novim okusima i birajte šareno, a mi ćemo izabrati vas!", njihova je poruka.

Portal Žene.ba pridružuje se zabavnoj igri Juicy Fruits-a i svojim čitateljima dodjeljuje poklone. Zajedno se igramo na društvenim mrežama!

Redovno pratite našu Facebook stranicu  i Instagram profil, kako biste saznali na koji vam način Juicy Fruits i Žene.ba planiraju dodatno "zašareniti" nadolazeće dane.

U nastavku vam donosimo pravila igre na društvenim mrežama:

- Na Facebooku se igramo od 24. maja do 31. maja, kada ćemo na našoj stranici objaviti Juicy Fruits forografiju. Vaš zadatak je da u komentarima ispod objave postavite vašu fotografiju sa Juicy Fruits voćnim sokom u prirodi. Fotografija sa najvećim brojem like-ova osvojit će poklon bon, a naredne tri poklon pakete. Fotografišite se u prirodi sa vašim omiljenim Juicy Fruits voćnim sokom i obojite proljeće Juicy Fruits bojama!

- Igra na Instagramu počinje 31. maja i traje do 7. juna. Biramo najbolji šareni outfit inspiriran bojama Juicy Fruits sokova! Fotkajte se u šarenom outtfitu i na svom Instagram profilu objavite fotografiju uz hashtag #birajšareno, te označite naše Instagram profile Juicy i Zene.ba. Fotografija sa najvećim brojem like-ova osvojit će poklon bon, a naredne tri poklon pakete.

Žene.ba