Lifestyle

Britney Spears kazala kako ne zna da li će se ikad vratiti na muzičku scenu

Autor: Žene.ba
Britney Spears kazala kako ne zna da li će se ikad vratiti na muzičku scenu

Britney Spears, koja nije javno nastupala od kraja 2018. godine i nalazi se pod nadzorom suda, u objavi na svom Instagram profilu kazala je kako nije sigurna da li će se ikad više vratiti na muzičku scenu i ponovo nastupati.

Spears je na Instagramu objavila video u kojem odgovara na neka pitanja obožavatelja, a jedno od tri postavljena je bilo vezano za njen povratak na scenu.

"Jesam li spremna ponovo izaći na scenu? Hoću li ikada više izaći na scenu?", kazala je Britney u videosnimku objavljenom u četvrtak.

"Ne znam. Trenutno se zabavljam, u životnoj sam tranziciji i uživam. Dakle...", rekla je.

Njeni komentari uslijedili su nakon brojnih molbi obožavatelja da ih uvjeri da je dobro nakon rastućih teorija zavjere da je drže zatvorenu protiv njene volje i da kroz videosnimke koje objavljuje šalje tajne poruke za pomoć.

Također, objava dolazi i sedam dana uoči njenih planova da se obrati sudu u Los Angelesu u vezi s odlukom o nadležnosti ko će upravljati njenim poslovima i finansijama - za što je donedavno bio zadužen njen otac.Spears u četvrtak nije govorila o tom položaju, ali odgovorila je na još dva pitanja za koja je rekla da su ih obožavatelji postavili.

Jedan je bio o njenom omiljenom poslovnom putovanju (u Italiju, gdje je boravila kod dizajnerice Donatelle Versace), a drugo je bilo o veličini cipela.

Spears je posljednji put javno nastupila u oktobru 2018. godine na Grand Prixu Formule 1 u Austinu u Teksasu, na kraju njene svjetske turneje "Piece of Me".

Žene.ba