Lifestyle

Britney Spears: Ne kajem se zbog bilo čega što sam napravila u životu

Autor: Žene.ba
Britney Spears: Ne kajem se zbog bilo čega što sam napravila u životu

Rijetke su prilike kada Britney Spears daje intervjue, ali i posljednje vrijeme za to ima povoda. Rasprodata turneja, novi parfem, izlet u svijet modelinga, samo su dio onoga čime se bavi pop pjevačica.

Po sopstvenom prizanju, princeza popa je stidljiva, a najprijatnije joj je na sceni jer, kako kaže, tamo kreira razne likove koji joj pomažu da podigne samopouzdanje.

Krajem prošle godine završila je četvorogodišnju rezidenciju “Piece of me” u Las Vegasu gdje je, u istom pozorištu, nastupila čak više od 250 puta.

Sada je vrijeme za njenu svjetsku turneju u okviru koje će obići više država u SAD i Evropi. Spearsova ističe da živi povučeno i da misli na svoje obožavaoce.

-Samo želim da stvaram muziku za svoje fanove. Otvorena sam za razne prilike u budućnosti. Nikad se ne zna što se može desiti – rekla je Britney koja je posljednji album “Glory” izdala 2016. godine, a fanovi nestrpljivo očekuju novi.

U međuvremnu, ona se bavi modom, postala je zaštitno lice francuskog brenda Kenzo, i šiti svoju kolekciju parfema dodajući joj prvi uniseks parfem “My prerogative”.

Slovi ženu koju druge zvijezde vole i uvažavaju, a nikad nije govorila ružno o svojim koleginicama.

Pored Madonne, ona se divi Jennifer Lopez.

-Divim se kako graciozno uspijeva da bude poslovna žena, zabavljač i što je najvažije majka- kaže pop zvijezda koja je takođe majka dvojice dječaka.

-Veoma su talentovani, ako požele da se bave šou biznisom, biću uz njih- kaže pjevačica za britanski Standard.

Upravo je sinovima, kao i ostatku porodice, posvećena kada nije okupirana poslovnim obavezama.

-Porodica mi je veoma važna. Brat, sestra i ja smo veoma bliski i naša djeca sada odrastaju zajedno. Važni su nam rođendani pa uvijek nađemo način da se okupimo i proslavimo ih bez obzira gdje se u tom trenutku nalazimo”, kaže Britney.

Kaže da joj prošlost nije važna. Loš izbor muškaraca kao i brojni skandali, iza nje su.

-Ne kajem se. Vjerujem da se sve dešava sa razlogom, ističe pjevačica koja sada uživa vezi sa Samom Asgharijem, trenerom i modelom kojeg je 2016. godine upoznala na snimanju spota za pjesmu “Slumber party”, prenosi CDM.

Azra.ba