Lifestyle

Camilla otkrila da voli čitati Harryja Pottera unucima

Autor: Žene.ba
Camilla otkrila da voli čitati Harryja Pottera unucima

Kraljica Camilla (76) svoju ljubav prema čitanju prenosi na sljedeću generaciju.

Camilla se pojavila u prvoj epizodi podcasta The Queen's Reading Room Podcast. U isječku iz intervjua podijeljenog na Instagramu, Camilla je otkrila koju knjiga najviše voli čitati sa svojim unucima.

"Mislim da sam im najviše uživala čitati Harryja Pottera", rekla je.

Kralj Charles je navodno briljantan u oponašanju glasova

Govoreći o oponašanju glasova likova, kraljica Camilla je priznala da je kralj Charles (75) talentovaniji u tom dijelu.

"Ne mogu oponašati glasove, potpuno sam beznadna u tome", rekla je. "Bila sam jako loša glumica u školi i nikad nisam uspjela savladati umjetnost mimike. Ali moj muž, on to radi briljantno. Može izvesti sve glasove."

Camilla je otkrila još jedan talent koji posjeduje kralj Charles kad je u ulozi djeda u dokumentarcu Prince, Son and Heir: Charles at 70 za njegov 70. rođendan 2018. godine.

I Charles i Camilla imaju petero unučadi

"Kleknut će na koljena i puzati s njima satima, znate, ispuštajući čudne zvukove i smijući se, a moji ga unuci obožavaju, apsolutno ga obožavaju. On čita Harryja Pottera i može izgovarati različite glasove, i mislim da djeca to jako cijene”, rekla je, prenosi Index.hr.

Camilla ima petero unučadi od svoje dvoje djece, Toma Parkera Bowlesa i Laure Lopes. Tom dijeli kćer Lolu Parker Bowles i sina Freddyja Parkera Bowlesa sa svojom bivšom suprugom Sarom Buys. Laura sa suprugom Harryjem Lopesom dijeli kćer Elizu Lopes i sinove blizance Gusa i Louisa Lopesa.

Kralj Charles također je djed petero djece: troje djece princa Williama i princeze Kate - princa Georgea, princeze Charlotte i princa Louisa - te dvoje djece princa Harryja i Meghan Markle - princa Archieja i princeze Lilibet.

Žene.ba