Lifestyle

Celine Dion snimljena u javnosti nakon gotovo četiri godine

Autor: Žene.ba
Celine Dion snimljena u javnosti nakon gotovo četiri godine

55-godišnja pjevačica je s članovima svoje porodice prisustvovala NHL utakmici u Las Vegasu. Bodrila je klub Montreal Canadiens čija je velika obožavateljica. Nakon utakmice je otišla u svlačionicu i razgovarala s igračima. Ako je suditi prema fotografijama koje su se proširile društvenim mrežama, Celine je bila dobro raspoložena.

“Divna posjeta. Cijeli tim je jako sretan što smo upoznali tebe i tvoju porodicu. Hvala ti, Celine”, napisala je na Instagramu Chantal Mashaby, PR predstavnica kanadskog kluba.

Podsjećamo, slavna pjevačica povukla se iz javnosti zbog bolesti. Početkom decembra 2022. objavila je da boluje od sindroma ukočene osobe, rijetkog neurološkog poremećaja. Do njezinog otkrića mnogi vjerojatno nikada nisu čuli za to stanje. Sindrom ukočene osobe pogađa samo jednu od milion osoba, uglavnom u dobi između 20 i 50 godina, pri čemu je dvostruko više žena nego muškaraca.

Prvi put prijavljen 1956., sindrom ukočene osobe karakterizira bolna ukočenost, uglavnom u mišićima trupa, uključujući leđa i stomak te u nogama. Pacijenti također osjećaju bolno grčenje mišića, ponekad izazvano dodirom ili bukom.

Simptomi se u početku javljaju postupno i s vremenom se mogu pogoršati. U konačnici, sindrom ukočene osobe može utjecati na sposobnost hodanja, što povećava rizik od padova i potrebu za pomagalima poput štapa, hodalice ili invalidskih kolica.

Žene.ba