Lifestyle

Cool online brend cipela koji trenutno ima i sniženje

Autor: Žene.ba
Cool online brend cipela koji trenutno ima i sniženje

Kada u dostupnim nam fizičkim trgovinama ponestane inspiracije i već znamo da će određene komade imati cijeli grad, onda je najbolja opcija okrenuti se online shoppingu.

ODLIČAN BREND CIPELA – INCH2

Jedan od takvih brendova, kojeg ste možda i zamijetili jer ima snažan online marketing, zove se INCH2 i dolazi sa sjevera Europe. Pokrenuli su ga Olga i Edward Peterson, arhitektica i stručnjak za digitalni marketing, te od samo nekoliko dostupnih dizajna koji su nastajali u suradnji s malom postolarskom radnjom u Rigi stvorili punokrvan online brend čija se kolekcija razvija iz sezone u sezonu. Fokus brenda je isključivo na cipele kvalitetne proizvodnje koje nastaju u Portugalu, a brend dostavlja diljem svijeta, piše Journal.

U svojoj kolekciji trenutno imaju cipele za muškarce i žene. Što se ženske ponude tiče, radi se većinski o bajkerskim i vojničkim čizmama, nekolicini gležnjača i oksfordica, par modela tenisica, natikača i sandala. Modeli su inspirirani muškim ormarom, no sa savršenom dozom ženstvenosti te se odlično uklapaju u trenutne trendovske struje.

Upravo traje rasprodaja zimskih modela koji zaista izgledaju odlično! Na službenoj stranici pogledajte što se nudi i računajte na shipping od oko 15€.

Žene.ba

Otkrila manje poznate detalje

Beyonce otkrila da se od djetinjstva bori s psorijazom

Spot sniman u Sarajevu

Dženan Lončarević počastio publiku novom pjesmom