Lifestyle

David i Victoria Beckham proslavili 19. godišnjicu braka: Znate li kako su se upoznali?

Autor: Žene.ba

Oni su definitivno jedan od najljepših, ali i najdugovječnijih celebrity parova.

David i Victoria Beckham jučer su proslavili 19. godišnjicu braka, što je prema holivudskim standardima cijela vječnost. Iako se posljednjih sedmica u javnosti šuška o njihovom mogućem razvodu, Victorijin publicist nazvao je glasine "lažnim vijestima koje su izmislili britanski tabloidi", piše InStyle, a glasina se, doduše suptilno, dotakla i sama Victorija na nedavnoj konferenciji za novinare u New Yorku gdje je naglasila kako se trudi biti "najbolja mama i supruga" te je nazvala Davida "savršenim mužem".

https://www.instagram.com/p/BkfK5HolSSL/?utm_source=ig_embed

A da ljubav između njih i dalje cvjeta dokazuju i njihove posljednje fotografije na Instagramu, odnosno jedna koju su oboje objavili na svojim profilima i na kojoj uživaju u romantičnoj večeri povodom godišnjice braka.

https://www.instagram.com/p/Bk0xWwEBq3R/?utm_source=ig_embed

"19 godina! Puno te volim", napisala je Victoria, a David se u svom opisu dotakao i svog modnog odabira za vjenčanje.

"Prije točno 19 godina bio sam od glave do pete odjeven u ružičasto... Sretna godišnjica najboljoj supruzi i mami... Volim te", napisao je David i označio i njihovo četvero djece.

Rastopili smo se! A David je još jednom pokazao da je pravi frajer koji se zna narugati na svoj račun, odnosno na račun svojih loših modnih odabira iz prošlosti. Sigurno vas sada i zanima kako je izgledao u tom ružičastom odijelu pa vam u nastavku donosimo njihovu fotku s vjenčanja. Reći ćemo samo da su to bila neka druga vremena...

https://www.instagram.com/p/qBw0LZFiAX/?utm_source=ig_embed

A osim što već gotovo dva desetljeća ruše sve predrasude o brakovima slavnih, njihova priča vraća vjeru u ljubav i običnim smrtnicima. Naime, kako je Victoria otkrila za britanski Vogue 2016. godine u pismu koje je napisala sebi kao tinejdžerici, bila je to ljubav na prvi pogled, ali i nakon nekoliko pića.

"Ljubav na  prvi pogled zaista postoji. Dogodit će ti se u baru gdje se okupljaju igrači Manchester Uniteda i malo ćeš se napiti pa se nećeš sjećati baš svih detalja. I dok drugi nogometaši iz kluba zajedno piju na šanku, primijetit ćeš Davida koji stoji po strani i druži se sa svojom obitelji. On tada neće još biti u prvoj momčadi i ti ćeš biti puno slavnija od njega. I on će imati tako presladak osmjeh. I ti si bliska sa svojom obitelji pa će ti se svidjeti što vam je to zajedničko. Pitat će te za broj telefona te će sačuvati avionsku kartu na kojoj si mu ga napisala cijeli život," napisala je tada Victoria.

Tada je otkrila i da su se ispočetka morali skrivati jer joj je tako predložio njen menadžer koji je navodno već tada znao da će njih dvoje biti jedan od najslavnijih parova na svijetu, piše InStyle.

https://www.instagram.com/p/BWHVG1UlQ07/?utm_source=ig_embed

Index.hr