Lifestyle

Demi Moore oduševljava izgledom i u šezdesetim godinama

Autor: Žene.ba
Demi Moore oduševljava izgledom i u šezdesetim godinama

Demi Moore je oduvijek smatrana jednom od najatraktivnijih žena u Hollywoodu, te i dan danas plijeni pažnju svojom zavidnom linijom.

U svojoj posljednjoj objavi na Instagramu, Demi Moore još jedanput je pokazala svoju sjajnu liniju u 60-im godinama. Fotografija koja je otkrila koliko holivudska glumica voli biti u dodiru s prirodom, snimljena je na atraktivnoj lokaciji koja oduzima dan.

Galerija fotografija otkriva da je glumica tokom septembra putovala kroz Grand Canyon na rijeci Colorado, a posebno je ostala oduševljena prekrasnim vodopadom na ušću Deer Creek. U crnom bikiniju pozirala je ispod oduševljavajućeg vodopada, a njezina poza jasno pokazuje koliko je priroda oduševila, što je priznala i u opisu galerije fotografija.

“Još u septembru sam imala priliku putovati kroz Grand Canyon na rijeci Colorado uz toliko lijepih duša. Smijali smo se, plakali i formirali doživotne veze koje ću zauvijek držati blizu srca”, započela je Moore opis putovanja.

Ljubiteljica tjelovježbe s pratiteljima je podijelila i koliko je boravak u prirodi oduševio: “Nikada neću moći opisati načine na koje je ovo nedavno uranjanje u prirodu utjecalo na mene. Stojeći na obalama rijeke Colorado dok smo svi uživali u njenoj veličanstvenosti i ljepoti, podsjetila sam se na potrebu da se ova vitalna linija života sačuva i zaštiti”, napisala je u objavi.

Holivudskoj zvijezdi, na ovom putovanju, pridružile su se i kolegice, glumice Emily Osment, Alex Cornell du Houx, River Morgan, Karolina Vidales, Andezu Orionzi, Tiyana Blackeagle i Emma Robbins, a Moore je podijelila i nekoliko video isječaka na kojima se vidi zabavna atmosfera u kojoj su uživale.

Osim očaravajuće prirode, pratitelji nisu mogli ne prokomentarisati i njezin nevjerovatan izgled, pa su je obasuli komplimentima.

“Koja je tvoja tajna da ostaneš tako mlada i lijepa”, pitao je jedan, dok je drugi pratitelj napisao da njezina ljepota nikada ne blijedi, prenosi magazin Azra.

Žene.ba