Lifestyle

Detalj na fotografiji Kim Kardashian zbunio mnoge

Autor: Žene.ba

Korisnici društvenih mreža ostali su zbunjeni novom fotografijom Kim Kardashian na kojoj djeluje da reality zvijezda ima dva palca te nisu bili sigurni radi li se o iluziji ili o još jednoj Photoshop katastrofi.

Reality zvijezda na na Instagramu je podijelila nekoliko porodičnih fotografija na kojima se vidi i njeno četvero djece: North (10), Saint (8), Chicago (5) i Psalm (4).

Međutim, na jednoj fotografiji osnivačice brenda SKIMS i North, mnogi su primijetili čudan detalj. Naime, Kim i kćerka pozirale su ispred božićnih jelki, a detalj na ruci Kardashian je privukao pažnju.

Na fotografiji djeluje da Kim ima dva palca, a na Redditu je pokrenuta rasprava o ovom detalju gdje su se pitali radi li se o još jednoj grešci prilikom retuširanja.

"Je li ovo promašaj Photoshopa?", "Pomislio sam na trenutak da ima dva palca na jednoj ruci", "Gdje joj je druga ruka?", pisali su neki.Drugi su tvrdili da je to samo optička iluzija: "Kim koristi obje ruke da drži Northinu ruku. Zato vidite dva palca".

Porodica Kardashian poznata je po svojoj godišnjoj zabavi na Badnje veče, a fotografijama s ovog događaja se tradicionalno hvale na društvenim mrežama.

U nedelju uveče, Kim je bila domaćin zabave u svojoj vili u Los Angelesu, a svoj dom je pretvorila u alpsko selo sa snijegom posvuda i ogromnim božićnim drvcima do ulaza.

(Zene.ba)

Ovo su najljepše kombinacije

Ombre zidovi su novi hit u svijetu enterijera

Ljubav ne poznaje godine?

Svi pričaju o novoj romantičnoj komediji Anne Hathaway

Nije samo roditeljima teško

Kako stres roditelja utiče na djecu