Popularni glumac

DiCaprio otkrio koji mu je njegov film najdraži: 'Sjećam se svakog detalja'

Autor: Žene.ba
DiCaprio otkrio koji mu je njegov film najdraži: 'Sjećam se svakog detalja'
Foto: Arhiva

Leonardo DiCaprio je u karijeri glumio u mnogim filmovima i utjelovio različite likove, ali je za jedan film na kojem je radio otkrio da mu je omiljen u karijeri.

Iako bi mnogi mogli pomisliti da je riječ o filmu Povratnik (The Revenant) koji mu je konačno osigurao prvog Oscara, zapravo je njegov omiljeni film drama iz 1993. godine u kojoj je glumio s Robertom De Nirom.

Kako prenosi Far Out Magazine, DiCaprio je kao svoj omiljeni film, kojeg se voli prisjetiti, u intervjuu za Time Out izdvojio Život ovog dječaka (This Boy's Life), koji je režirao Michael Caton-Jones i temelji se na istoimenim memoarima Tobiasa Wolffa.

"Imao sam 15 godina i sjećam se svakog detalja. Sve mi je bilo tako novo. Gledati Roberta De Nira na setu, vidjeti njegovu predanost, bilo je jedno od najutjecajnijih iskustava u mom životu", komentirao je glumac, prenosi Far Out.

Radnja drame smještena je u 1950-te, a prati vezu između buntovnog tinejdžera Tobyja (Leonardo DiCaprio), njegove majke Caroline (Ellen Barkin) i agresivnog očuha Dwighta (Robert de Niro). Caroline se nije mogla nositi s Tobyjevim ponašanjem, te je odlučila da dječak i Dwight žive zajedno prije nego što se ona uda za njega. Međutim, nije mogla ni pretpostaviti da će njena odluka imati posljedice za Tobyja.