10 miliona pregleda

Djevojka otkrila zašto zgodne žene biraju "ružne" muškarce

Autor: Žene.ba
Djevojka otkrila zašto zgodne žene biraju "ružne" muškarce
Monica Bellucci i Vincent Casell

Njen video-snimak do sada je ostvario 10 miliona pregleda i brojne žene su se saglasile s ovim mišljenjem.

Korisnica Tiktoka, djevojka po imenu Nikol Dojon, često daje savjete o muško-ženskim odnosima, a u svojim objavama govorila je i o temi koja je često prisutna u našim životima i dala svoj odgovor na pitanje zašto su zgodne žene često u vezi s muškarcima koji "nisu privlačni kao one".

Video-snimak ima više od 10 miliona pregleda, a evo kako je Nikol objasnila ovu pojavu.

@nicole_doyon

Mind blown

♬ original sound - Nikki

"Znate ono kada vidite par na ulici i djevojka je prva liga, pa se drugi muškarci zapitaju kako je on uspio završiti s njom? Vjerovatno je samo tretira kako treba", rekla je, naglašavajući da muška ljepota nije sve što je ženi potrebno.

"Nevjerovatno mi je koliko ljude to čudi. To što si zgodan pomoći će ti u životu samo na kratke staze. Svjesni ste toga? Privući ćeš možda njenu pažnju, možda će ostati s tobom malo duže nego što bi trebalo... Ali na kraju krajeva, ako se ponašaš kao kreten, ako je ne tretiraš kako bi trebalo nećeš biti njen izbor", poručila je, prenosi Super žena.

"Muškarci mogu da završe sa zgodnim ženama, jer žene ne osuđuju toliko. Ako se muškarac prema ženi lijepo ponaša, čak i ako je 'ispod njenog nivoa', ona će biti s njim. Muškarcima će teško privući pažnju djevojka koja im nije fizički privlačna, ali mi djevojke, mi volimo da izlazimo sa ružnim muškarcima – ako je duhovit i ako se prema nama lijepo ponaša. Da li ja sanjam o ružnom dečku? Ne, ali ako će mi poklanjati cvijeće svakog dana – može", završila je.