Lifestyle

Elegantan i chic baloner će voditi glavnu riječ u proljetnim kombinacijama

Autor: Žene.ba
Elegantan i chic baloner će voditi glavnu riječ u proljetnim kombinacijama

Modnih klasika ne odričemo se čak ni kada najnoviji trendovi uspijevaju djelovati privlačnije no ikad i mame nas na kupovinu. A u tu klasiku već godinama, desetljećima i generacijama ubrajamo baloner, ženski i muški, koji je bezvremenski komad odjeće za uvijek i svugdje. Ne čudi stoga što su modni brendovi predvidjeli mjesta u svojim proljetnim kolekcijama i za ovaj chic komad. Jedina razlika u odnosu na prijašnje sezone je da je u novoj sezoni elegantniji no ikad i iako možda nije ‘statement’ prizvuka s nekim neobičnim krojevima i detaljima koji ga jasno ističu u masi, svejedno svojom nenaglašenom elegancijom ostavlja snažan dojam, prenosimo sa Journala.

CHIC BALONER KAO GLAVNI PROLJETNI KOMAD

Već smo vam predstavili prve high street modele balonera koji su nedavno stigli u trgovine, a sada smo odlučili pronaći one najchic i najelegantnije među njima. Pronaći ćete ih kod brojnih dizajnerskih brendova, no nije isključeno ni da u high street trgovinama pronađete neke vrlo dojmljive komade.

Zastupljeni su uglavnom u neutralnim i zemljanim bojama, a kao mini trend za topliju sezonu ističu se baloneri u bijeloj boji, koji će donijeti dašak svježine svakoj odjevnoj kombinaciji. Od bezvremenskih trench modela na dvostruko kopčanje pa do damskih balonera na preklop s mašnom povezanom u struku, u nastavku pronađite balonere koji, iako nenametljivi, svejedno ostavljaju dojam.

Mackintosh

MICHAEL Michael Kors

Burberry

MATÉRIEL

Khaite

Chloé

Burberry

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Anna Quan

Low Classic

Mackintosh

Harris Wharf London

Ted Baker

Max Mara

Max Mara

Max Mara

Max Mara

Max Mara

Max Mara

Alexander Wang

Loewe

Žene.ba