Lifestyle

Ella Dvornik otkrila da nije završila srednju školu

Autor: Žene.ba
Ella Dvornik otkrila da nije završila srednju školu

Ella Dvornik je nedavno na konferenciji Beep Up otkrila da nije završila srednju školu.

Ona je odlučila prekinuti školovanje nakon što je završila drugi razred Privatne umjetničke škole u Zagrebu zbog uloge u seriji "Rođaci".

"Sve vrijeme me kopkalo to što nikad nisam završila srednju školu. Stalno su me svi osuđivali zbog toga, ali sam osjećala da imam neku ambiciju koju moram ispuniti. Znala sam da neću ići na faks ni ništa. Koliko god ljudi mislili da je to greška, mislim da sam stvarno naučila puno o životu time što sam se na neki način morala način da nađem nešto u čemu sam dobra bez nekakvog znanja, hajmo reći. Sve vrijeme sam nalazila to nešto što bi me ispunilo i na kraju sam došla do ovog i drago mi je, iskreno", kazala je.

Serija "Rođaci" se nikada nije počela prikazivati. Ella je sa svojim roditeljima snimala reality show "Dvornikovi".

Iako je imala samo šestnaest godina, odlučila se fotografisati za "Klik", magazin za muškarce. Pozirala je u donjem vešu, a na naslovnici je pisalo "Oprosti mi, pape".

Zatim se odlučila baviti muzikom. Snimila je nekoliko pjesama, među kojima su "Rođeni u krivo vrijeme", "Vrati mi sve" i "Hentai". U međuvremenu je postala influenserica, a muzici se vratila nedavno. Objavila je album pod umjetničkim imenom Alterella.

(Zene.ba)