Lifestyle

Enis Bešlagić o supruzi Sabini: Svaki brak ima svoje probleme, lažu svi koji kažu da nije tako

Autor: Žene.ba
Enis Bešlagić o supruzi Sabini: Svaki brak ima svoje probleme, lažu svi koji kažu da nije tako

Enis Bešlagić je u novom intervjuu, između ostalog, govorio o svojoj supruzi Sabini te izazovima s kojima se susreću u braku.

"Tajna uspjeha svakog braka je sloboda i da ne gušiš partnera, da svako ima svoj život i mimo toga, jer smo ga imali i prije nego što smo se uzeli. Svako ima svoje vrijeme, a ono vrijeme kad ste zajedno da ga provedete kvalitetno i uživate u svakom tom poklonjenom trenutku. Svaki brak ima svoje probleme, lažu svi koji kažu da nije tako, ali kad je lijepo, ne volim se time hvaliti, a i kad je manje lijepo ne volim to iznositi. Sve je uvijek dobro da ostane u kući i tajna je da te nema previše ni kući", rekao je za T Portal.

Njih dvoje nastoje čuvati privatnost, tako da ih rijetko kada možemo vidjeti zajedno. Ipak, prošle godine su se pojavili na proslavi 50. rođendana Nine Badrić te pozirali fotografima. S njima je bila i njihova kćerka Asja. Imaju i sina Maka, koji nije prisustvovao pjevačicinoj zabavi.

'"Trudim se normalno odgajati djecu, ali s druge strane, znamo da na odgoj ne utječemo samo mi, tu su i škola kao obrazovna institucija, televizija, mediji, okolina... Džaba ja govorio jedno ako će ona na Instagramu vidjeti nešto drugo ili na televiziji nešto treće, ako će u informativnim emisijama slušati govore mržnje... Jedino mogu moliti Boga da je čuva i drži daleko od toga", kazao je Enis ranije u intervjuu za Story.

Tom prilikom otkrio je i zašto misli da je njegova supruga bolja od njega.

"Zato što kao majka s djecom provodi vrijeme. Svi podnosimo neku žrtvu, ali majke najveću i za to joj skidam kapu", ispričao je.

Žene.ba