Proljeće / Ljeto 2024.

Foto / Nova kolekcija iz Alme Ras: Gdje udobnost susreće eleganciju...

Autor: Žene.ba
Foto: Alma Ras

U mjesecu koji slavi snagu i ljepotu žene, bh. brend Alma Ras donosi svježu inspiraciju: svoju najnoviju kolekciju za Proljeće / Ljeto 2024. 

Sjajni komadi visoke kvalitete stižu na police butika kako bi oplemenili vaš ormar novim dozama stila i udobnosti.

Nova kolekcija nosi potpis prepoznatljive kvalitete koja je postala zaštitni znak bh. brenda Alma Ras.

Udobni komadi savršeni su za trenutke opuštanja, dok moderni dizajn, prozračnost i elegantna nota dodaju dozu glamura komadima iz nove kolekcije.

Svaki detalj pažljivo je osmišljen kako bi pružio osjećaj luksuza, udobnosti, ali istovremeno bio i pristupačan.

Linija Iris, Dalal i Kali donose poseban pečat ovoj sezoni, stižući na police uoči mirisa proljeća.

Ostale linije već su dostupne u buticima, nudeći širok spektar odjevnih komada.

Od nježnih čipkastih detalja na donjem rublju za senzualnost, udobnih pidžama od najkvalitetnijih materijala do udobnih trenirki za opuštene dane, Alma Ras nudi sve na jednom mjestu, bilo da kupujete za sebe ili sebi dragu osobu.

Alma Ras je i ovaj put uspješno spojila udobnost i eleganciju u kolekciji, pružajući ženama mogućnost da istraže svoj unutarnji sjaj dok uživaju u čarima proljeća i ljeta.

Otkrijte čiste raskoši na vašoj koži s komadima od savršenog lana ili uživajte u opuštenim trenucima s trendi trenerkama.

Alma Ras vas poziva da doživite udobnost koja susreće eleganciju, jer svaka žena zaslužuje nositi komade koji odražavaju njezinu autentičnost i ljepotu.

Alma Ras Proljeće/Ljeto 2024 kolekcija predstavlja raznolikost koja spaja eleganciju i udobnost, prilagođavajući se individualnom stilu svake moderne žene.