Lifestyle

Foto: Selena Gomez proslavila 31. rođendan

Autor: Žene.ba
Foto: Selena Gomez proslavila 31. rođendan

Američka glumica i pjevačica Selena Gomez priredila je veliku zabavu za svoj 31. rođendan sa prijateljima - na kojoj su bile Paris Hilton i Christina Aguilera - i podijelila seriju slika iza kulisa sa proslave na Instagramu u subotu.

"31" napisala je Gomez u jednostavnom natpisu za vrtuljak fotografija sa svoje zabave.

Gomez je otkrila svoju živopisnu odjeću za rođendansku proslavu - šik crvenu mini haljinu bez naramenica sa cvjetnim aplikacijama i crne sandale na bretele. Drugi snimci prikazuju Gomez kako pleše i pozira sa gostima na zabavi, dok je jedan snimak zabilježio trenutak kada joj je predstavljena ogromna rođendanska torta.

Još jedna šik crno-ijbela slika prikazuje slavljenicu i gošću Hilton (42) kako poziraju zagrljeni.

"Sretan rođendan ljepotice! Tako je zabavno slaviti sa tobom sinoć!," napisala je nasljednica u dijelu komentara Gomezove objave.

Na svom Instagram Storyju, Gomez je podijelila crno-bijelu fotografiju na kojoj se vidi kako grli još jednog gosta sa A liste - Aguileru. Na slici, slavljenica se nagnula da zagrli "Lijepu" pjevačicu (42), koja je uživala u zabavi.

Rođendanska proslava tu nije stala, a na svom Instagram Storyju Gomez je otkrila da je uživala i u privatnoj projekciji novog filma o Barbi.

View this post on Instagram

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Jedna slika je prikazivala film koji se prikazivao na velikom platnu, dok je druga prikazala Selenine prijatelje obučene u rozu odjeću sa Barbikom.

Nakon filma, grupa je uživala u intimnoj večeri, a Gomez je na svojoj Instagram priči objavila fotografije ekipe odjevene u ružičasto oko stola prepunog ukusne hrane i pića.

I sama slavljenica je takođe ušla u duh filma - na jednom snimku se vidi kako nosi jarko roze haljinu i odgovarajući ruž dok je položila ruku na bradu.

"Zahvalna sam za mnogo toga u svom životu", napisala je slavljenički post. “A jedna od stvari na kojoj sam najzahvalnija je rad koji smo uspjeli obaviti sa fondom Rare Impact kroz Rarebeauty. Zbog VAS smo uspjeli podići svijest i povećati pristup uslugama mentalnog zdravlja za mlade.”

"Ovo je moja prava strast u životu", dodala je.

Pjevačica „Lose You to Love Me” je nastavila da traži donacije Fondu Rare Impact umjesto poklona.

Žene.ba