Lifestyle

Gigi Hadid raskinula sa Zaynom Malikom

Autor: Žene.ba

Manekenka Gigi Hadid i bivši član muzičkog benda “One Direction” Zayn Malik navodno nisu više zajedno.

Kako strani mediji prenose, slavni par koji je obnovio svoju romansu prije dvije godine i u međuvremenu dobio kćerkicu Kai, nije više u vezi, a raskid je uslijedio ubrzo nakon što je TMZ pisao da je pjevač udario majku svoje partnerke, Jolandu Hadid.

“Oni trenutno nisu zajedno. Oboje su veoma posvećeni roditelji i fokusirani su na Kai”, objasnio je izvor za “People”.

Incident se, prema navodima, dogodilo “u žaru svađe”, zbog čega ona razmišlja o podnošenju krivične prijave.

Međutim, Zayn se oglasio oštro demantujući da je bio nasilan prema njoj.

“Čuvam privatnost i nisam želio da ovo izađe u javnost. U želji da zaštitim svoju kćerku, pristao sam da demantujem tvrdnje koje su proizašle iz svađe koju sam imao s majkom moje partnerke, a koja ja ušla u naš dom dok je partnerka bila odsutna prije nekoliko nedelja”, počeo je on.

“Ovo je bila i još uvijek bi trebala da bude privatna stvar, ali čini se da je ovo procurilo u medije, usprkos mojim naporima da nas vratim u mirno porodično okruženje, koje bi mi omogućilo da odgajam kćerku na način na koji ona to zaslužuje”, istakao je Zayn.

“Demantujem da sam udario Jolandu i odbijam da iznesem bilo kakve dodatne detalje i nadam se da će Jolanda preispitati svoje lažne optužbe i okrenuti se prema rješavanju porodičnih problema u četiri oka”, zaključio je.

Podsjetimo, par je počeo da se zabavlja 2015. godine, a razišao se tri godine kasnije. Glasine o pomirenju pokrenute su 2019. godine, a šuškanja su potvrđena prošle godine, da bi im se prije godinu dana rodila kćerka.

(Žene.ba / Gradski.me)