Lifestyle

Gigi Hadid u jednom danu prošetala u dva jako čudna izdanja

Autor: Žene.ba
Gigi Hadid u jednom danu prošetala u dva jako čudna izdanja

Iako ovih dana stalno šeće modnom pistom jer je u toku sedmica mode u New Yorku, Gigi Hadid jučer je odradila i privatnu modnu reviju.

Gradom je prvo prošetala u kombinezonu koji joj je osigurao sve poglede i u kojem nas je podsjetila na popularnu Barbie lutkicu.

Lijepa plavuša nosila je metalik ružičasti kombinezon s dugim rukavima i hlačama, patentnim zatvaračima i remenom u struku u kojem je izgledala kao da je došla iz budućnosti, a look je upotpunila i futurističkim sunčanim naočalama, zanimljivom torbicom s motivom iz stripa te bijelim tenisicama s platformom.

Manekenku je u ovom kombinezonu bilo nemoguće promašiti, a zatim se presvukla u još jedno neobično izdanje u kojem je također bila mamac za poglede.

Za večernji event u New Yorku Gigi je odabrala zanimljivi maxi suknju brenda Off-White s okomitim prugicama i velikim okom na prednjem dijelu. Efektni komad iskombinirala je s neutralnim ostatkom outfita - kratkom bijelom košuljom i prozirnim salonkama te i u ovom čudnom izdanju potvrdila da lijepoj ženi zaista sve lijepo stoji.

Index.hr