Lifestyle

Glumica otkrila da njezina djeca nemaju pristup internetu pa izazvala burnu raspravu

Autor: Žene.ba
Glumica otkrila da njezina djeca nemaju pristup internetu pa izazvala burnu raspravu

Američka glumica Eva Mendes nedavno je na Instagram profilu objavila video koji je u kratkom vremenu postao viralan i izazvao burnu raspravu na društvenim mrežama.

Naime, poznata glumica i partnerica Ryana Goslinga objavila je video na kojem odmahuje glavom i rukama u znak neodobravanja, a tiče se zabrane korištenja interneta i društvenih mreža njezinoj djeci.

''Kada me moja djeca pitaju jesu li dovoljno stara da koriste internet, društvene mreže ili bilo što drugo što zahtijeva Wi-Fi'', napisala je u opisu objave koja je podijelila mišljenja roditelja.

I dok su se jedni složili s njom, tvrdeći kako društvene mreže nisu mjesto za djecu i tinejdžere, drugi su joj rekli da pretjeruje.

''Koliko su god društvene mreže štetne, ne možemo ih svojoj djeci zauvijek braniti. Svi mi ih koristimo. Trebali bismo im objasniti što smiju, a što ne raditi na njima, to je mnogo bolja opcija jer će ih prije ili kasnije imati'', napisala je jedna mama.

''Živimo u doba interneta pa će na kraju sva djeca trebati ili željeti pristupiti internetu, nažalost'', poručio joj je drugi komentator, a glumica mu je spremno odgovorila.

''Da, to je istina, ali u našoj kući djeca nemaju pristup internetu. Previše je opasno. Baš kao što djeci nije dopušteno piti, glasati ili dobiti vozačku dozvolu, tako meni internet pripada toj kategoriji. Pogotovo društvene mreže'', dodala je Mendes koja s 42-godišnjim Goslingom ima dvije kćeri, osmogodišnju Esmeraldu Amadu i sedmogodišnju Amadu Lee, prenosi Index.hr.

Žene.ba