Lifestyle

Heidi Klum: Bivši muž mi ne dozovoljava da povedem djecu u Njemačku

Autor: Žene.ba
Heidi Klum: Bivši muž mi ne dozovoljava da povedem djecu u Njemačku

Heidi Klum traži hitno saslušanje kako bi svoje četvero djece povela sa sobom u Njemačku na snimanje Next Top Modela. U svom podnošenju zahtjeva Klum tvrdi kako joj bivši suprug Seal ne dozvoljava da djeca putuju u Evropu zbog bojazni od koronavirusa.

Par ima četvero djece Leni, Henryja, Johana i Lou i dijele starateljstvo nad njima.

Klum je nedavno potpisala ugovor po kojem je obavezna snimiti 16. sezonu Top Modela. Snimanje je predviđeno za oktobar mjesec.

"Svjesna sam svih potrebnih mjera povezanih s koronavirusom i nikada svoju djecu ne bih izložila riziku. Poduzela sam sve mjere opreza koje poduzimam i u Sjedinjenim Američkim Državama", kazala je Klum i dodala kako se Next Model obično snima u Los Angelesu kako bi se prilagodili njenoj poroci, no da sada njemački članovi ekipe ne mogu ući u SAD zbog pandemije koronavirusa.

Kazala je i kako njen bivši muž također ima britanski pasoš i da bi mogao posjećivati djecu dok su u Njemačkoj. Seal je pristao da djeca s njom putuju u aprilu,ali se predomislio.

"Pokušala sam s njim to riješiti direktno, međutim nisam uspjela. Očajna sam jer djeca ne žele ostati s ocem u Los Angelesu", kazala je Klum.

Zahtjev je podnijela i njihova kćerka Leni.

"Ovo mi pada jako teško jer volim oba roditelja, ali osjećam da moramo razgovarati. Za sada nam otac ne dopušta da krenemo iako svi to jako želimo. Nama bi to putovanje u Njemačku bila divna prilika i mogli bismo vidjeti baku i djeda", kazala je Leni.

Dodala je da su njeni mlađi braća i sestre uzrujani zbog mogućnosti da će biti udaljeni od majke.

Žene.ba