Lifestyle

Hrvatski putopisac se godinama borio da postane otac: 'Posvojili smo bebu, a sad čekamo još jednu'

Autor: Žene.ba
Hrvatski putopisac se godinama borio da postane otac: 'Posvojili smo bebu, a sad čekamo još jednu'

Poznati hrvatski putopisac i avanturist, Davor Rostuhar, na društvenim mrežama je otkrio kako je sa svojom partnericom Anđelom posvojio malenu djevojčicu Reu, no, otkrio je još jednu uzbudljivu vijest.

Naime, nedugo nakon što su Davor i Anđela dobili su poziv od jednog ureda socijalne zaštite u kojem su im ponudili mogućnost da posvoje Reu, saznali su da očekuju svoje prvo biološko dijete.

"Dragi ljudi, vrijeme je da podijelim s vama ljepu vijest - tačnije dvije!! Anđela i ja postali smo roditelji!!! Posvojili smo jednu malu super bebu!! I čekamo još jednu!! Whaaaaaaaat!?!?!", započeo je svoju objavu poznati avanturist.

"Tri i po godine pokušavali smo postati roditelji. Prolazili smo sve što treba da bi postali kandidati za posvajanje. I prošli smo pet pokušaja potpomognute oplodnje. Koliko te to izmori i izmoždi, teško je opisati. Ženama to i fizički ostavi danak na tijelu, a na sve utječe psihički. Već smo se mirili s opcijom da nećemo imati biološku djecu. Ali nismo odustajali, i eto, napokon je upalilo."

A kad te krene, sreća se lijepi na sreću! Vrlo brzo nakon što je test za trudnoću bio prvi put pozitivan – dobili smo i prvi poziv od jednog ureda socijalne zaštite u kojem su nam ponudili mogućnost da posvojimo jednu malu bebu!

Iako smo znali da je druga beba na putu, i da će biti iznimno teško sad odjednom postati full-time roditelj, nismo mogli propustiti takvu priliku. Oduvijek smo htjeli jedno biološko i jedno posvojeno dijete. I eto nam sad šanse da oboje riješimo odjednom!

I tako je nakon samo 12 dana svakodnevnog druženja s bebom i prilagodbe, ona došla kod nas - zauvijek! Rea Rostuhar! Već smo tri mjeseca roditelji, i sad kad smo se malo ufurali u to, mogu vam reć' da je super! Anđela je u šestom mjesecu trudnoće. Nije nimalo lako, ali je predivno. Uživamo u svakom trenu!', poručuo je Davor na kraju objave.

(Zene.ba)