Lifestyle

I advokati šokirani zahtjevima Costnerove supruge

Autor: Žene.ba
I advokati šokirani zahtjevima Costnerove supruge

​Sudska bitka Kevina Costnera  i njegove supruge Christine Baumgartner nikako da stane. Poslije alimentacije, spor i dalje traje. Na red je došao njen novi zahtjev koji je njegove advokate šokirao.

Naime, njegova sada već bivša supruga Christine Baumgartner traži da sudija naredi da joj Kevina Costner plati 885.000 dolara zbog jedne sudske rasprave.

Advokatica slavnog glumca Lara Vaser rekla je se rasprava ticala stavke iz predbračnog ugovora odnosno pitanje da li je moguće da se Christine liši prava na izdržavanje koje bi morao da plaća Costner.

Ona je rekla da će njenom pravnom timu za to suđenje, koje je nazvala Vaser, trebati 885.000 dolara i zahtijeva da te troškove plati glumac čija advokatica je uzvratila tvrdnjom da bi za taj novac advokati morali da rade 1.106 sati.

Vaser je napomenula da je zahtjev druge strane nečuven i istakla da je sudija utvrdio da je izvršenje predbračnog ugovora moguće što znači da je Christine u ćorsokaku.

Brojni zahtjevi Christine su odbijeni, poput prvobitnog zahtjeva za alimentaciju od 248.000 dolara, odbila je Costnerovo predlog da taj iznos bude 75.000 dolara, on je kasnije tu sumu smanjio na 63.000 dolara što je sud i uvažio, prenosi b92.

(Žene.ba)