Lifestyle

Inovativni dizajn njemačkog brenda za ljubimce osvojio nas je na prvu

Autor: Žene.ba

Instagram se istaknuo kao jedna od najboljih društvenih mreža za oglašavanje i prezentaciju proizvoda, pogotovo za brendove u usponu. U vrlo kratkom roku zahvaljujući publici koja dijeli slične interese, okupe tisuće ‘followersa’ i postanu trendi komad kojeg svatko želi imati. Tako smo na Instagramu pronašli @miacaradesign, brend iz pet industrije koji se bavi dizajniranjem inovativnih stvari za kućne ljubimce, pse i mace te će sesavršeno uklopiti u baš svaki dom.

MIACARA: PRIČA KOJA ZAISTA IMA DUŠU

Sigurno se pitate kako je sve krenulo? Na njihovoj web stranici postoji cijeli članak o nizu događaja koji su ustvari vodili do toga da se rodi MiaCara ideja i nedugo nakon, postane realnost. Sebastian Zweig jedne večeri uskače u svoje trkače tenisice i u šumu na trening izvodi svoja dva psa: Caru i Molly. Danas je vlasnik MiaCara brenda, no kada je njegova žena predložila da u dom s dvoje djece dovedu još jednog psa- nije baš bio oduševljen. No nakon malo nagovaranja, prvi novi član- Cara stigla je u dom.

Tu priča dobiva još zanimljiviji twist jer se radilo u poprilično izbirljivom psu koji nije htio ležati na svakom ležaju kao niti jastuku. Pa kako onda život sa psom pretvoriti u ugodan, kakva je početna zamisao i bila? Bračni par je nakon dugo razglabanja odlučio pokrenuti liniju proizvoda koji će biti sasvim drugačiji. Tako se u jesen 2011 javila prva kolekcija i u trenutku rasprodala. Naime sofisticirani dizajn te omjer kvalitete i cijene ubrzo je prepoznala šira publika.

NJEMAČKI BREND S JAKO COOL STVARIMA

Svi oni koji imaju psa ili macu dobro je poznato, da se se mezimac smatra ravnopravnim ukućanom. Kao takav zaslužuje jednak tretman i najbolje proizvode, hranu i stvarčice koje će život učiniti ljepšim. MiaCara je brend iz našeg bližeg ‘susjedstva’. Misija i vizija su im upravo to- kreiranje lijepog suživota gdje će svi biti zadovoljno. No, kao glavna značajka njihovih proizvoda definitivno je inovativni dizajn koji ih čini drugačijima od svih ostalih.

Foto: Instagram (@miacaradesign)

Journal.hr