Lifestyle

Irina Shayk u neobičnoj kombinaciji pokazala 'isklesane' noge

Autor: Žene.ba
Irina Shayk u neobičnoj kombinaciji pokazala 'isklesane' noge

Jedna od najpoznatijih i najuspješnijih manekenki svijeta Irina Shayk primijećena je tokom šetnje u Parizu, a fotografije njenog modnog izdanja kojim je naglasila "isklesane" noge osvojile su društvene mreže.

Shayk je prethodnog mjeseca bila prilično zauzeta, a pojavila se na modnim pistama za kuće poput Michaela Korsa, Tod's i Bally. Sljedeći na redu je Paris Fashion Week gdje se omiljena manekenka ponovo pojavljuje na pistama.

Upravo je tokom šetnje gradom između proba za revije primijećena u neobičnom modnom izdanju. Neobično za zimu, Shayk je na sebi imala kratki crni šorc kojim je naglasila istrenirane noge, prenosi Klix.ba.

Međutim, u "nedostatku" donjeg dijela odjeće lijepa Ruskinja je zato ponijela "duplu jaknu" - na sebi je imala kožnu bajkersku jaknu koju je obukla preko bež trench mantila.

Na sebi je imala i crnu rolku, duge bijele čarape koje su se nazirale ispod crnih ravnih čizama.

Ovaj njen nonšalantni izgled osvojio je društvene mreže gdje su je hvalili za odličan izgled "bez pretjeranog truda", ali i proglasili "kraljicom slojevitog oblačenja".

Manekenka se potom pojavila na reviji Isabel Marant, a napuštajući ovaj događaj birala je sličnu modnu kombinaciju, ponovo je obukla kratki šorc koji je ovaj put kombinovala s čizmama do koljena, teksas košulju te oversize kožnu jaknu.

Žene.ba