Lifestyle

Jasmine Tookes: kako nositi bluzu s ruskom kragnom u modernom izdanju?

Autor: Žene.ba
Jasmine Tookes: kako nositi bluzu s ruskom kragnom u modernom izdanju?

Američka manekenka i anđelica Victoria’s Secret sinoć je provela ugodnu večer na predstavljanju novog seruma. Jasmine Tookes je predstavljala kozmetički proizvod za regeneraciju kože, koji pomaže u proizvodnji kolagena. Iako, sama Jasmine, čini se, ne treba nikakva sredstva, jer moramo priznati uvijek izgleda besprijekorno.

https://www.instagram.com/p/B2jwxA3nCvn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=dlfix

Te večeri manekenka, koju često miješaju s kolegicom joj Lais Ribeiro, jer su toliko slično (što vam preporučamo da se i sami uvjerite na njihovim Instagram profilima), izabrala je nježni par – bež obrubljene hlače i bijelu bluzu s ovratnikom nalik na poznatu, ali pomalo zaboravljenu rusku kragnu.

https://www.instagram.com/p/B2jzSCbnBqN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=dlfix

Podrijetlo ove kragne vraća nas u Rusiju početkom 19. stoljeća, kada su ruske ljepotice nosile haljine i bluze sličnog kroja s malim gumbima na prednjoj ili bočnoj strani. Još jedan “pozdrav” iz Rusije su breze, ispred kojih je manekenka napravila seriju fotografija. Mi se svakako slažemo kako bi model mogi vratiti u svakodnevnicu, pogotovo za vrijeme hladnih jutra kada vam se ne nosi šal.

Elle.hr

Ovo su najljepše kombinacije

Ombre zidovi su novi hit u svijetu enterijera

Ljubav ne poznaje godine?

Svi pričaju o novoj romantičnoj komediji Anne Hathaway

Nije samo roditeljima teško

Kako stres roditelja utiče na djecu