Lifestyle

Jeff Bezos i njegova zaručnica u Dubrovnik doveli i slavni par Katy Perry i Orlanda Blooma

Autor: Žene.ba

Opušteni i držeći se za ruke, Jeff i njegova zaručnica Lauren Sanchez ljetnu večer iskoristili su za uživanje u čarima Dubrovnika.

Već je dobro poznato da je hrvatska obala popularna destinacija među poznatim licima. Mnoga poznata imena tokom godina posjetila su Hrvatsku, a posebno je popularan Dubrovnik. To potvrđuje i osnivač Amazona Jeff Bezos koji je jučer uhvaćen u šetnji Stradunom.

Bezos je Dubrovnikom prošetao u večernjim satima u društvu zaručnice Lauren Sanchez i prijatelja. Opušteni i držeći se za ruke, Jeff i Lauren ljetnu večer iskoristili su za uživanje u čarima Dubrovnika. Bezos se za ovu priliku odlučio za bijele hlače i jednostavnu plavu majicu, a Lauren je nosila zelenu dugačku suknju i crni top koji je istaknuo njezin bujan dekolte.

S njima su u društvu bili i pjevačica Katy Perry te glumac Orlando Bloom, prenosi Večernji.

Inače, par već neko vrijeme uživa na superjahti vrijednoj 500 miliona dolara, a prije dolaska u Hrvatsku posjetili su Grčku i Italiju.

Podsjetimo, Bezos plovi na jahti Kori dugačkoj 127 metara koja ima 76 metara dugo potporno plovilo s helidromom. Jahta može primiti 18 gostiju te posadu od čak 40 ljudi.

Ali, da nije sve baš bajno, potvrđuje i jedna kontroverza koja je prati. Inicijalno je građena u Rotterdamu, a problem je nastao jer je brod bio previsok te zamalo oštetio historijski most Koningshaven. Koru ima jarbole duge do 29 metara visine, što je onemogućavalo prolaz historijskim mostom.

Bezos je nedavno na istoj jahti i zaprosio svoju Lauren. Navodno je prosidba pala dok su plovili Mediteranom, s sudbonosno pitanje je začinio prstenom kojeg krasi dijamant od navodno 20 karata.

Žene.ba