Lifestyle

Jeff Bezos sa zaručnicom pozirao za Vogue: 'Pomogla mi je da uložim više energije u svoje veze'

Autor: Žene.ba
Jeff Bezos sa zaručnicom pozirao za Vogue: 'Pomogla mi je da uložim više energije u svoje veze'

Osnivač Amazona Jeff Bezos (59) i bivša televizijska voditeljica Lauren Sánchez (53) ne kriju sreću otkako su se zaručili prije pet mjeseci, a sad je par pozirao za časopis Vogue.

Lauren je za Vogue pričala o planovima za vjenčanje i o tome hoće li uzeti prezime budućeg supruga.

– Uh, da, 100 posto. Veselim se što ću biti gospođa Bezos. Još uvijek razmišljamo o vjenčanju i kako će izgledati. Hoće li biti veliko? Hoće li to biti u inozemstvu? Još ne znamo. Zaručeni smo tek pet mjeseci, rekla je Sánchez. Bezos je otkrio neke osobine svoje zaručnice.

– Lauren ima nevjerovatnu intuiciju, gotovo vještičju moć u tom pogledu. Ona vidi stvari koje drugi ljudi ne vide. Ona je stvarno vrlo osjetljiva na druge ljude i ono što oni misle, rekao je poduzetnik za Vogue pa nastavio:

“Ona mi je stvarno pomogla da uložim više energije u svoje veze. Uvijek me ohrabruje: ‘Zovi svoju djecu, nazovi svog tatu, nazovi svoju mamu’, jako je dobar uzor. Ona je u kontaktu s ljudima. Nikad je nisam vidio da se šminka a da ne razgovara s nekim. Obično sa sestrom.”

From a wide-eyed girl in New Mexico who would eagerly run to the store to grab the latest @voguemagazine, to now finding myself gracing its… | Instagram

Bezos je prokomentarisao ideju da se uključi u planiranje vjenčanja.

– O, Bože, ne. Zar izgledam tako glupo, našalio se.

Par je javno obznanio vezu u januaru 2019., nakon što je Bezos objavio da se poslije 25 godina braka razvodi od MacKenzie Scott, s kojom ima četvero djece.

U to se vrijeme Lauren Sánchez također razvodila od supruga Patricka Whitesella, s kojim je bila u braku 13 godina. S njim ima dvoje djece, a iz veze s bivšom NFL zvijezdom Tonyjem Gonzalezom ima sina, prenosi magazin Azra.

(Zene.ba)