Lifestyle

Jennifer Lopez i Ben Affleck snimljeni tokom rasprave u automobilu

Autor: Žene.ba
Jennifer Lopez i Ben Affleck snimljeni tokom rasprave u automobilu

Holivudski par Jennifer Lopez i Ben Affleck snimljeni su tokom ozbiljne rasprave u automobilu u Los Angelesu. Sjedili su u parkiranom automobilu i razgovarali.

Većinom je govorio Ben, a Jennifer ga je slušala s ozbiljnim, pomalo ljutim izrazom lica. Zbog čega su se prepirali još uvijek nije poznato, ali strani mediji naslućuju da je do rasprave došlo nakon što su objavljene fotografije na kojima Ben Affleck sjedi u automobilu s bivšom suprugom Jennifer Garner i izgledali su vrlo blisko.

Ben i J.Lo u više navrata snimljeni su u ne tako sjajnom raspoloženju u javnosti. Prije nekoliko mjeseci Ben je zalupio vrata automobila nakon što je Jennifer ušla u njega, prenosi Index.

U augustu par je proslavio svoju prvu godišnjicu braka.

Par se vjenčao u augustu prošle godine na raskošnoj ceremoniji na Affleckovom imanju Riceboro u Georgii u SAD-u, kojoj su prisustvovali njihovi najbliži prijatelji i porodica. Prije toga, Ben i Jennifer vjenčali su se u Las Vegasu.

J.Lo i Ben upoznali su se na snimanju filma 2001. godine. Započeli su vezu 2002. i brzo se zaručili. Morali su odgoditi svoje vjenčanje koje je bilo zakazano za septembar 2003., ali naposljetku su se 2004. godine razišli.

Međutim, prije dvije godine par je obnovio svoju ljubavnu priču.

Žene.ba

Ovo su najljepše kombinacije

Ombre zidovi su novi hit u svijetu enterijera

Ljubav ne poznaje godine?

Svi pričaju o novoj romantičnoj komediji Anne Hathaway

Nije samo roditeljima teško

Kako stres roditelja utiče na djecu