Lifestyle

Jennifer Lopez nakon 10 godina objavljuje novi album, ali i film

Autor: Žene.ba
Jennifer Lopez nakon 10 godina objavljuje novi album, ali i film

Jennifer Lopez otkrila je da uskoro izlazi njezin novi album i film o njenom životu te je tako obradovala milione svojih fanova.

Nakon gotovo deset godina pop zvijezda objavljuje novi album pod imenom "This Is Me…Now", a istoga dana, 16. februara 2024., prikazat će se i njezin popratni muzički film, otkrila je na svom Instagramu.

Redatelj filma je Dave Meyers, a prema najavama za medije, film je "ekstravangantna vizualna i zvukovna gozba s impresivnom koreografijom, kostimima, s brojnim zvijezdama u cameo ulogama".

THIS IS ME...NOW The Musical Experience Begins 2.16.24 @PrimeVideo @thenewbmg @bmg_us | Instagram

Teaser albuma prikazuje pjevačicu kako pali rukom napisanu poruku koja nosi datum 24. decembra 2002., nedugo nakon otkazivanja prvih zaruka nje i Ben Afflecka.

"Život je težak, ali ti si slatka. Hvala na poklonu. Nadam se da ti se sviđa cvijeće. Rekla si mi da ti nikad neće biti dosta. Vjerujem ti", pisalo je u pismo s potpisom B.

Uz kadrove dramatičnog paljenja pisma, Lopez govori: "Kad sam bila mala, kad bi me pitali što želim biti - odgovor je uvijek bio zaljubljena." U objavi se pojavljuje i kolibrić za kojeg je rekla da je jedna od njezinih omiljenih ptica prošlosti, a 2022. je čak ukrasila svoje božićno drvce ukrasima s motivom kolibrića.

Novi album predstavljen je "kao najiskreniji i najosobniji", zapravo je to priča o ljubavima pjevačice, glumice, zvijezde koja je do sada objavila osam studijskih albuma, jedan remix, tri kompilacijska albuma, jedan s muzikom iz filmova, 65 singl pjesama, pet pjesama u humanitarne i 12 u promotivne svrhe.

(Zene.ba)