Lifestyle

Jesenske kombinacije koje će začiniti tmurne i jesenske dane

Autor: Žene.ba
Jesenske kombinacije koje će začiniti tmurne i jesenske dane

Nakon sunčanih i toplih jesenskih dana, stigle su i prve kiše. Spoj romantike i melankolije koju uvijek donosi kiša, ali i gunđanje koje ćemo čuti od usputnih prolaznika na ulicama, stvorile su onu pravu jesensku atmosferu koja će, osim kišobrana i šarmantne kabanice kao nezaobilaznih dodataka, tražiti i malu promjenu garderobe.

https://www.instagram.com/p/BnGoyRDBC4c/?utm_source=ig_embed

JESENSKE KOMBINACIJE ZA KIŠNE DANE

Savršeni začin koji će oživjeti i najtmurniji kišni dan krije su u našim ormarima. Jednostavna tajna jesenskih odjevnih kombinacija koje donose kontrast tmurnim i kišnim danima krije se upravu u kontrastu, spajanju naizgled nespojivog, jarkim bojama, naglašenim teksturama i uzorcima. Ovu jednostavnu, ali efektnu formula koju je lako ostvariti unutar svakog ormara i stila već su otkrile modne trendseterice čije će nam kombinacije još jednom poslužiti kao primjer i savršena doza inspiracije.

https://www.instagram.com/p/BoANDfsHW3q/?utm_source=ig_embed

Svaki look za kišni dan započinje s onim uvijek poželjnim klasicima koji će stvoriti efektan izgled, ali i prkositi kiši. Baloner, kabanica i jesenski kaputić, gumene i kožne čizme, šešir i baker boy kapa, pletivo i koža samo su neki od favorita. Kako iz njih izvući savršenu jesensku kombinaciju i oživjeti sivilo kišnih dana? Spojite ih s raskošnim uzorcima među kojima su se kao trendi izbor ove sezone istaknuli životinjski i floralni ili birajte one najraskošnije nijanse iz jesenske palete poput crvene, senf i smaragdne boje. Osim jednog upečatljivog komada obojenog jarkom bojom ili ukrašenog trendi uzorkom, poigrajte se spajanjem naizgled nespojivog i kombinirajte više uzoraka i boja unutar jednog looka.

Baš poput kombinacije različitih uzoraka i boja, kombinacija različitih tekstura oživjet će naše omiljene jesenske kombinacije. Mekano i toplo pletivo spojite s sjajnim vinylom, traper s raskošnom brušenom kožnom ili baršunom, dok će tvid izvrsno izgledati u kombinaciji s ležernim klasicima za kišne dane poput parke.

https://www.instagram.com/p/Bf00Mb7nrX2/?utm_source=ig_embed

Gumene čizme su modni dodatak koji će svoje mjesto pronaći u baš svakoj kombinaciji, a za dozu elegancije posegnite za retro šeširom ili svilenom maramom i, naravno, omiljenim komadima nakita.

Kako sve jesenske trendove za kišne dane nose popularne trendseterice? Pogledajte u nastavku i pronađite savršenu inspiracije za svoj kišni look.

https://www.instagram.com/p/BMqdNPfAVZV/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BoeheB0leWj/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BoObsxlHJLF/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BQlk5ihD_5V/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Boiz_cNC7-2/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BRN-XnDjxto/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BoR9OWhgXNX/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BMhIvEQh5kx/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BoPHx9-g2t_/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bf8jH4nhi26/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bfa0AGuBtQ3/?utm_source=ig_embed

Journal.hr