Lifestyle

Jessica Alba priznala svoju lošu naviku u odgoju djece

Autor: Žene.ba

Glumica bi voljela da ponekad to ne radi svojim mališanima

Jessica Alba majka je troje preslatkih mališana, a roditeljstvo joj je najvažnija stavka u životu te se uvijek trudi biti što bolja majka. Ipak, nitko u tome nije savršen pa tako ni glumica, no ona je svjesna svojih majčinskih pogrešaka i nastoji se truditi da ih bude što manje. Iako su njezina djeca - 10-godišnja Honor, šestogodišnja Heaven i petomjesečni Hayes, pravi sretnici što imaju pažljivu majku poput nje, nekim metodama kojima se koristi u odgoju svog 'fantastičnog tria' glumica se ipak ne ponosi.

'Želim da me moja djeca guraju van moje sigurne zone. A ponekad to znači da griješim i prihvaćam te greške, što je naročito teško raditi ispred svoje djece', ispričala je Jessica u intervjuu za magazin 'InStyle'. Jednu grešku koju najčešće radi pred djecom ipak joj najteže pada: ' Imam užasnu naviku. Kada god djeca ne mogu naći nešto, ona me pitaju: 'Mama, gdje je moj…. ruksak, četkica za zube, bilo što?' I ja samo kažem: 'Digni svoje du*e.' Mislim da je to loše roditeljstvo', otvoreno priznaje Alba i pojašnjava kako bi ponekad voljela da se može drugačije ponijeti prema djeci u takvim situacijama.

Osim roditeljstva, Jessica je pričala i karijeri koja trenutno malo pati zbog majčinskih obaveza, no i dalje uspjeva držati sve konce u rukama. Tako Jessica pokušava uspostaviti ravnotežu između posla i obiteljskih dužnosti, a posebno joj je važno biti što više uključena u odgoj novorođenog sina Heysa. Tim povodom, ljepotica je smanjila broj obaveza te uvela novu tradiciju u kuću - 'obiteljski petak', dan kada se svi članovi obitelji okupe i uživaju u zajedničkom druženju.

Story.hr