Lifestyle

Jeste li primijetile da Meghan i Kate nikada ne nose ovu boju?

Autor: Žene.ba
Jeste li primijetile da Meghan i Kate nikada ne nose ovu boju?

Uz strogi dress code kojeg se članice britanske kraljevske obitelji moraju pridržavati, pravo je čudo da su se Kate Middleton i Meghan Markle uspjele nametnuti kao modne ikone.

Lijepim vojvotkinjama zabranjeno je pokazivati gole noge, ramena, dekolte... A kao da im to nije dovoljno, njih dvije drže se i jednog modnog pravila koje nema nikakve veze s kraljevskom obitelji, ali je zato tajna njihova besprijekornog stila.

A riječ je o jednoj boji koju obje izbjegavaju u širokom luku te je čak nisu nosile ni prije nego što su se udale za britanske prinčeve. I dok je garderoba Meghan Markle obojena uglavnom u neutralne tonove, Kate je sklona jarkim bojama, no jednu baš nikada ne bi odjenula, baš kao ni njena šogorica. Možete li pogoditi o kojoj je boji riječ?

Kako piše australski Harper's Bazaar, vojvotkinje baš nikada nisu viđene u narančastoj boji i to iz jednog jednostavnog razloga zbog kojeg je izbjegavaju i brojni drugi celebovi.

Naime, narančasta skoro nikada ne izgleda dobro na fotkama te rijetko kome dobro stoji, što je upravo na Kateinom primjeru za časopis Express objasnila stilistica Daisy Schubert.

"Kate bi izgledala grozno u narančastoj i dobro je da je izbjegava, jer ova topla boja nikako ne laska njenom hladnom podtonu kože," kaže stilistica.

S druge strane, Kraljica Elizabeta II ne zamara se time i nosi narančastu unatoč njenoj lošoj reputaciji, a začudili bismo se da nije tako jer se tijekom dugogodišnje vladavine već prošetala u cijelom spektru boja.

Index.hr