Lifestyle

Kaliopi: Sarajevskoj publici spremam iznenađenje

Autor: Žene.ba

Makedonska pop diva Kaliopi priprema koncert u Sarajevu i to nakon pune četiri godine.

Sarajevska publika zaželjela se nastupa makedonske pjevačice, koja će na njihovu veliku radost 23. oktobra nastupiti u Domu mladih.

Kaliopi je jutros bila u posjeti prostorijama Radio M Media Groupa i redakciji Vijesti.ba, te je najavila lijepo iznenađenje za sve koji dođu na njen koncert.

"Želim da iznenadim publiku, dugo me je čekala. Definitivno da smo spremni za koncert, ali još uvijek radimo na tome. Malo smo izmijenili repertoar, bit će tu i starih i novih stvari, a iznenađenja neću još otkrivati. Sigurna sam da će biti lijepo i da će ljudi uživati. Presretna sam što nam je uspjelo da organizujemo sve", rekla je Kaliopi.

Makedonska diva je nedavno objavila i novu pjesmu "Kad osvane".

"Ta pjesma je baš osvanula u jednom veoma važnom trenutku za mene, a mislim i za publiku. Nosi pozitivni vibe i mislim da sam uspjela i video realizacijom nadopuniti tu priču na pravi način. Priprema spota bila je jako interesantna jer je bilo mnogo stvari koje je trebalo pripremiti i omogućiti, morali smo čak zatvoriti jednu od najvećih ulica u Skoplju. Bio je to veliki projekat, ali reakcije su divne i drago mi je zbog toga".

Kompletan razgovor sa Kaliopi pogledajte u nastavku:

https://www.youtube.com/watch?v=UDx8_KkHluw

(Žene.ba)