Lifestyle

Katie Holmes: Odjevni komad koji bi rijetko ko nosio usred ljeta

Autor: Žene.ba
Katie Holmes: Odjevni komad koji bi rijetko ko nosio usred ljeta

Američka glumica Katie Holmes uputila se u šoping sa svojom 13-godišnjom kćerkicom Suri.

Mama i kći uživale su u zajedničkom druženju tijekom kojeg su prvo ručale u jednom njujorškom restoranu, a potom obilazile trgovine u četvrti Soho.

Za razliku od mnogih drugih poznatih žena koje i u šoping odlaze vrhunski "sređene" i u skupocjenim odjevnim komadima, Katie u ovakvim prigodama bira maksimalno ležerne odjevne kobminacije.

Glumica je nosila vunenu vestu u kombinaciji s trapericama i sandalama
Glumica je nosila vunenu vestu u kombinaciji s trapericama i sandalama(Foto: Profimedia)

Za ovaj izlazak odabrala je tamnoplave traperice ravnog kroja koje je spojila s debelom vunenom vestom voluminoznih dugačkih rukava. Ispod tople sive veste nosila je samo grudnjak u istoj boji.

Vuneni odjevni komadi definitivno nisu uobičajen odabir za ljetna izdanja jer je mnogi percipiraju kao materijal rezerviran isključivo za zimske dane.

Međutim, kvalitetna čista vuna bez primjesa sintetičkih materijala vrlo je ugodna za nošenje na visokim temperaturama jer zapravo rashlađuje tijelo i ne uzrokuje svrbež koje se mnogi pribojavaju.

Katie često nosi vunene komade neovisno o godišnjem dobu, a u galeriji pogledajte samo mali dio njezine kolekcije vesti i pulovera.

Katie Holmes s kćerkicom Suri
Katie Holmes s kćerkicom Suri
Zadovoljna.hr