Lifestyle

Kćerka Jasne Đuričić razvija uspješnu karijeru i rijetko se pojavljuje u javnosti

Autor: Žene.ba
Kćerka Jasne Đuričić razvija uspješnu karijeru i rijetko se pojavljuje u javnosti

Una Jankov, kćerka Jasne Đuričić iz prethodnog braka, se rijetko pojavljuje u javnosti. Ona se po uzoru na svoju majku odlučila baviti umjetnošću.

Rođena je 1993. godine. Diplomirala je scensku arhitekturu, tehniku i dizajn na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu.

Nakon toga je magistrirala istu oblast na Tehničkom univerzitetu u Berlinu. Zaposlena je kao scenska dizajnerica, producentkinja i kostimografkinja u Pozorištu Maksim Gorki. Jasna s vremena na vrijeme na društvenim mrežama objavi zajedničku fotografiju s kćerkom.

Jasnin suprug Boris Isaković iz prethodnog braka ima sina Stefana.

"Odrasli su pa možda zato Boris i ja više ne pričamo toliko o njima, ali mogu vam reći da su oni naša najveća sreća. Sve što smo postigli u karijeri ne bi nam bilo važno da oni nisu postali dobri ljudi. Ako njima nešto ne štima, ni meni ne štima. Ako su oni OK, onda i ja letim", ispričala je Jasna ranije za magazin Hello.

Dodala je da joj je drago što su se pronašli u dramskoj umjetnosti. Boris je jednom priliku za hrvatskog izdanje časopisa Gloria kazao da su njega i Jasnu spojili slični pogledi na svijet.

"Da nije bilo tako, teško da bi išta drugo uopšte počelo. Zahvalni smo glumi što nas je učila i tjerala da učimo o sebi, saznajemo i spoznajemo sebe. Mi smo odraz jedno drugoga i to treba produbljivati", ispričao je.

(Žene.ba)