Lifestyle

Kim Kardashian ne smeta što se Kanye West viđa sa Irinom Shayk

Autor: Žene.ba
Kim Kardashian ne smeta što se Kanye West viđa sa Irinom Shayk

Nedugo nakon što se odlučio razvesti od Kim Kardashian, Kanye West viđen je sa manekenkom Irinom Shayk u Francuskoj. Njegova bivša supruga komentarisala je ovu vezu kazavši kako joj ne smeta činjenica da je Kanye tako brzo prebolio prekid.

Izvor blizak paru je za Us Weekly rekao kako je Kim znala za Kanyeovu vezu i prije nego su fotografije iz Francuske objavljene u medijima.

"Kanye i Irina se tajno viđaju već nekoliko mjeseci, a Kim već dugo zna za to. Poznata manekenka joj ne smeta, čak joj je i drago što je Kanye odabrao baš nju. Kim je oduševljena Irininim ponašanjem nakon njenog prekida sa Bradleyjem Cooperom 2019. godine - manekenka je tada odbijala iznositi privatne informacije u javnost i ponijela se veoma zrelo. Kim ne bi voljela da njen bivši muž bude sa nekim ko će privlačiti veliku pažnju medija", navodi izvor.

Podsjetimo, američka reality zvijezda predala je zahtjev za razvod od Kanyea u februaru ove godine. Od tada su uspjeli dogovoriti zajedničko skrbništvo nad djecom i odlučili ostati prijatelji.

Žene.ba