Lifestyle

Kim Kardashian osvanula na naslovnici Voguea i otkrila da postaje odvjetnica

Autor: Žene.ba
Kim Kardashian osvanula na naslovnici Voguea i otkrila da postaje odvjetnica

Starleta Kim Kardashian zvijezda je majskog izdanja američkog Voguea i to je njena prva samostalna naslovnica za "modnu bibliju".

Kardashianka je sretnu vijest podijelila na svojem Instagramu gdje je otkrila da je to ostvarenje njenih snova.

https://www.instagram.com/p/BwFcGCHhT1X/?utm_source=ig_embed

"Dugo sam sanjala o ovom trenutku iako su mnogi govorili da nikada neće doći. Ne mogu riječima opisati kolika mi je bila čast snimiti svoju prvu samostalnu naslovnicu za američki Vogue", napisala je Kim uz fotografiju naslovnice na kojoj je mokra i nosi prozirnu mrežastu smeđu majicu. U galeriji je podijelila i fotke iz editorijala od kojih joj na jednoj društvo čini njeno troje djece.

A puno više pažnje javnosti od same naslovnice privukla je informacija koju je otkrila u intervjuu. Naime, Kim već neko vrijeme u tajnosti stažira u jednoj odvjetničkoj tvrtki u San Franciscu i planira polagati pravni ispit 2022. kako bi postala odvjetnica. Da, dobro ste pročitali, starleta je odlučila krenuti stopama svoje pokojnog oca Roberta Kardashiana koji se proslavio se kao odvjetnik O.J. Simpsona.

Kim je otkrila i da je tu odluku donijela kada je u maju prošle godine uspjela utjecati na pravni sustav i osloboditi iz zatvora 63-godišnju Alice Marie Johnson koja je  nepravedno osuđena na doživotni zatvor zbog svoje prvog prekršaja.

Ne, Kim nije upisana na pravnom fakultetu. Ona trenutno odrađuje četverogodišnji pripravnički staž u odvjetničkom društvu u San Franciscu, što je u Kaliforniji leagalan način da neko postane odvjetnik i ode u odvjetnički ured bez prisustva na pravnom fakultetu.

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1001961235838103552

"Shvatila sam da bi mogla napraviti puno više toga kada bih imala potrebno znanje", objasnila je Kardashianka svoju odluku.

Očekivano, vijest o budućoj odvjetnici Kim odjeknula je na društvenim mrežama gdje je dobila puno komentara podrške svojih obožavatelja.

https://twitter.com/TeAmo_Kayla/status/1116019009248473089

https://twitter.com/stgianni/status/1116014151053271041

https://twitter.com/tiffnunes1/status/1116013737058754560

Index.hr