Lifestyle

Ko je koga kopirao? Meghan i Kate na događaj stigle u istim cipelama

Autor: Žene.ba

Britanska kraljevska obitelj ponovo se okupila kako bi obilježila 100. obljetnicu Kraljevske zračne snage.

U centru pažnje ponovo su bile i dvije najstajliš članice obitelji, supruge prinčeva Harryja i Williama, koje su na događaj stigle u istim salonkama, samo u drugoj boji, piše Harper's Bazaar.

DUCHESS STYLE

Kate Middleton iznenadila je sve svojim pojavljivanjem jer je trenutno na rodiljnom dopustu, a nosila je svijetloplavu haljinu u stilu kaputa, sličnu onoj kakvu je nosila na vjenčanju princa Harryja i Meghan te također s potpisom modne kuće Alexander McQueen, šeširić u istoj nijansi i nude salonke koje su se savršeno stopile s bojom njenog tena.

A riječ je o cipelama s potpisom modne kuće Dior koje je na istom događaju nosila i Meghan Markle, no ona se odlučila za nešto svjetliju, gotovo bijelu varijantu. A ona je štikle iskombinirala i s crnom Dior haljinom A-kroja s lađa ovratnikom i rađenoj po mjeri.

I Meghan je na glavi nosila šeširić, jer tako nalaže dress code kraljevske obitelji u svim svečanim događajima, a kosu je svezala u urednu nisku punđu, baš kao i njena šogorica Kate. A ko je koga kopirao, možemo samo pretpostaviti. Naša je teorija da je Kate dala Meghan par stilskih savjeta, ali ono što možemo reći sa sigurnošću jest da su obje izgledale sjajno, svaka na svoj način.

Index.hr