Lifestyle

Kombinacije za izlaske inspirisane pariškim ulicama

Autor: Žene.ba
Kombinacije za izlaske inspirisane pariškim ulicama

Francuski stil oduvijek se isticao elegancijom i nonšalancijom koje su osvajale na prvi pogled i bile jedan od najistaknutijih utjecaja u modnom svijetu. I dok su poznati dizajneri u njemu pronalazili savršenu inspiraciju, brojne žene u francuskom su stilu našle savršenu formulu za istovremeno jednostavne i nevjerojatno chic svakodnevne kombinacije u kojima su se, baš poput Francuskinja, osjećale jednako dobro kao što su izgledale. Popularnost francuskog stila u modnom je svijetu istaknula francuske brendove, ali i francuske influencerice koje su postale it djevojke street style scene. Jedna od njih je AnneLaure Mais Moreau, influencerica i modna dizajnerica, čije se kombinacije uvijek nalaze na listi najboljih street style kombinacija.

PARTY KOMBINACIJE NA FRANCUSKI NAČIN

AnneLaure svojim se odličnim kombinacijama istaknula na Instagramu gdje njezine profil @adenorah danas broji više od 500 followera. Uz odlične dnevne kombinacije koje odišu prepoznatljivom francuskom nonšalancijom, ormar AnneLaure otkriva i pregršt odličnih party komada i outfit ideja kako ih nositi. Koja je tajna iza savršenih party kombinacija inspirisanih ulicama Pariza?

@adenorah

Istovremeno opuštene i seksepilne, omiljene party kombinacija poznatih Parižanki otkrivaju jednostavnost koja je jedan od ključnih elemenata francuskog stila – tek nekoliko komada dovoljno je da stvorite proljetnu party garderobu. Traperice, prozirne bluze, slip haljine, male torbe i sandale s tankim remenčićima neki su od njihovih party favorita kojima se uvijek vraćaju.

Jednostavnost zadržavaju i kada je riječ o bojama. Uz all black kombinacije koje nose često, crnu boju nerijetko će spojiti s bijelom bojom i plavim traperom. Uz neutralne (ne)boje, u party garderobi svake Parižanke pronaći ćete i crvenu boju, točkasti i cvjetni uzorak te metalik nijanse koje se najčešće zadržavaju na modnim dodacima. Beauty dodatak jednostavnom party looku najčešće su minimalni make up s naglaskom na usne, dok je kosa raspuštena u blagim valovima ili skupljena u neurednu punđu.

@adenorah

Iako vrlo jednostavan, party stil Parižanki istovremeno je efektan, seksepilan i opušten, a njegova se tajna krije izvan granica ormara – u stavu s kojim Parižanke nose svaku kombinaciju. Dozu inspiracije potražite u nastavku.

@adenorah
@adenorah
@adenorah
@adenorah
@adenorah
@adenorah
@adenorah
@adenorah
@adenorah
@adenorah
@adenorah
@adenorahJournal.hr