Lifestyle

Koplje iznad svih: Jelena Rozga modnom kombinacijom oduševila na splitskom festivalu

Autor: Žene.ba
Koplje iznad svih: Jelena Rozga modnom kombinacijom oduševila na splitskom festivalu

Splitska Galerija Meštrović bila je domaćin ovogodišnjeg muzičkog festivala "Melodije Jadrana", a tokom završne večeri veliku pažnju izazvala je Jelena Rozga.

Izlaskom na scenu, Rozga je mnoge ostavila bez daha koji su je pratili tokom cijelog nastupa. Rozga je ovim putem predstavila svoju novu pjesmu - baladu pod nazivom "Idi ti", za koju se očekuje da će biti veliki ljetni hit.

Rozga je za ovu priliku odlučila odjenuti haljinu otvorenih leđa u boji ciklame, a i ranije se pojavljivala u kombinacijama koje su bile u ovoj boji. Za njen stajling bio je zadužen hrvatski brend eNVy room.

"Bilo je fenomenalno! Ovo je divna publika koja mi je od početka pljeskala, toliko sam sretna! Imam pjesmu na koju se stvarno ponosim, tešku baladu, koju je trebalo otpjevat i izvest. Kad ovo preslušam, mislim da ću bit jako zadovoljna. Hvala Vjekoslavi i Tončiju na tekstu i genijalnoj muzici. Presretna sam, još sam dojmom, publika je fenomenalna", poručila je Rozga za Slobodnu Dalmaciju.

Ona je u razgovoru s voditeljom Duškom Ćurlićem otkrila da i nakon 27 godina karijere ima jednaku tremu i da se nikada neće moći opustiti. Pored njenog nastupa, čekao se i dugo najavljivan duet Petra Graše i Nine Badrić, ali i nastup Doris Dragović. Ovaj festival obilježili su i brojni mladi izvođači kao što su Matija Cvek, Antonija Dora Pleško, Mia Dimšić i Adi Šoše.

Žene.ba