Lifestyle

Kourtney Kardashian hvaljena zbog pozitivne poruke na Instagramu

Autor: Žene.ba
Kourtney Kardashian hvaljena zbog pozitivne poruke na Instagramu

Teško se možemo sjetiti kada smo posljednji put čitali da su se sestre Kardashian (i Jenner) punile naslovnice iz super pozitivnog razloga. Od kontroverznih fotografija, mogućih plastičnih operacija, stvarno čudnih neuspjeha u photoshopu… platforme društvenih medija ponekad izvlače samo negativnu pažnju za Kardashianke.

https://www.instagram.com/p/B1FW08jgDQs/?utm_source=ig_embed

Dakle, kada od Kar-Jennersa dobijemo nešto što iznenađuje, pozitivno je i ne čini da se svi osjećaju loše u vezi sa sobom, to je prava pobjeda za sve! Naizgled rijedak trenutak pozitivnosti o kojem govorim dogodio se jučer, uz pomoć Kourtney Kardashian, glavne princeze u Pooshu.

Kako bi promovirala članak o vježbanju na svojoj novoj lifestyle stranici, Kourtney je na brodu objavila fotografiju u vrlo oskudnom crnom bikiniju na Pooshovom Instagram računu. Obožavatelji nisu mogli ne primijetiti kako Kourt nije imala problema s pokazivanjem strija na bedrima.

https://www.instagram.com/p/B1M8GTagcrl/?utm_source=ig_embed

Jedna obožavateljica zapravo je bila toliko impresionirana da je Kourtney odlučila ne pokriti ​​strije da je zahvalila starleti na pozitivnoj poruci. ‘Puno vam hvala što vam nisu uređivali strije !!’ korisnica je komentirala post. ‘Obožavam svoje male pruge’, odgovorila je Kourtney sa simpatičnim smiješkom.

Elle.hr