Lifestyle

Kraljevski modni trikovi koje smo naučili od Kate Middleton i Meghan Markle

Autor: Žene.ba
Kraljevski modni trikovi koje smo naučili od Kate Middleton i Meghan Markle

Vojvotkinje Meghan Markle i Kate Middleton često nas oduševe svojim odabirom odjevnih kombinacija.

Ono što nas uvijek zadivljuje je njihov besprijekorni izgled u svakom trenutku pa čak i nakon sati i sati provedenih na nogama i bez prilike za dodatno dotjerivanje.

Kako to postižu i koji su njihovi mali stilski trikovi, pročitajte u nastavku.

Torbicom skrivaju dekolte

Princeza Diana začetnica je ovog malog, ali vrlo pametnog trika. Svaki put kada bi nosila haljinu s malo dubljim izrezom na grudima, princeza bi pri ustajanju iz automobila prekrila sredinu grudi torbicom, piše Index.hr.

Kupuju za broj veće cipele 

Kako bi postigle maksimalnu udobnost, članice kraljevske obitelji uglavnom kupuju za broj veću obuću, a u njih stavljaju posebne uloške.

Ispod šešira nose "nevidljive" češljiće

Kako bi i u slučaju vjetra šešir ostao na glavi, ove dame imaju malene češljiće prikvačene za šešir i umetnute u kosu kako ni u jednom trenutku ne bi ostale bez ovog važnog modnog dodatka.

Prozirnim mrežicama osiguravaju punđe

Još jedan dosjetljiv trik kojim se bore protiv vjetra. Kate Middleton prigrlila je ovaj dodatak od samih početaka, a koristi ga i vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle.

Nose utege na haljinama

Ovo je treći trik koji ih osigurava od neugodnih situacija uzrokovanih vjetrom. Maleni utezi stavljaju se po cijelom krugu dna haljine i drže njezinu formu u svakom trenutku.

Nose bodije umjesto majica i košulja

Iako se nama čini kako nose najnormalniju majicu ili košulju, većinom je riječ o bodiju za koji su sigurne da se neće izvući iz hlača ili suknje.

Žene.ba