Lifestyle

Kućanski uređaji koji će se savršeno uklopiti u interijer

Autor: Žene.ba
Kućanski uređaji koji će se savršeno uklopiti u interijer

Sigurno ste se barem jednom pri kupovini kućanskih uređaja uhvatili kako ih promatrate čisto vizualno, tražeći da se estetski uklope u vaš dom, pomalo čak i zaboravljajući na funkcionalnost (iako znamo da ne bi smjeli). Stavka dizajna možda neće prevladati u konačnom izboru, ali jako smo zadovoljni kada uspijemo pronaći nešto što zadovoljava sve naše kriterije. Bez obzira radi li se o kuhinji, dnevnoj sobi ili kupaonici, važno nam je da aparati ne budu poput “šake u oko”, želimo da budu lijepi i da se vizualno uklope u prostor, ali da svoju funkciju i dalje obavljaju savršeno.

STYLISH KUĆANSKI UREĐAJI
To su prepoznali i brojni vodeći brendovi koji na tržište lansiraju sve više proizvoda s dizajnerskom komponentom – osiguravaju se suradnje s grafičkim dizajnerima, likovnim umjetnicima, pa čak i modnim dizajnerima. Svakom novom kolekcijom kreću se korak prema naprijed, prema tehnološki savršenom, ponekad vrlo upečatljivom, a ponekad neprimjetnom, no uvijek vizualno genijalnom uređaju. Preostaje samo odabrati onaj koji će baš odgovarati vašem stilu, onom koji ste zamislili za svoj dom. Obične svakodnevne radnje kao što su kuhanje kave ili tostiranje kruha, postaju utoliko ljepše ako za njih koristimo dizajnerski privlačne aparate. A isto vrijedi i za one uređaje koji su stacionarni, poput frižidera, pećnice ili klime.

Među najrazvikanijim suradnjama o kojoj svi maštaju je ona brenda SMEG i modne kuće Dolce&Gabbana – volite li jarki stilski izričaj, onda su ovi komadi baš za vas. No ljubitelji apsolutnog modernizma zaljubit će se u Daikin Stylish, klima uređaj koji gotovo da i nećete zamijetiti na zidu, poput i Sony Bravia A1E televizora koji je toliko tanak da izgleda poput uokvirene slike u vašem prostoru. Izbor lijepih modela zbog kojih neće patiti interijer u domu, štoviše bit će dodatno oplemenjen, donosimo u nastavku.

Journal.hr